istanbul manzara

3 kişi yaralandı
298 okunma

3 kişi yaralandı

ABONE OL
17 Eylül 2016 15:26
3 kişi yaralandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçay’da meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden ehliyetsiz sürücü yol kenarındaki tabelalara çarparak durabildi

Güzelyurt’un Akçay köyünde meydana gelen trafik kazasında, 18 yaşından küçük olan ve ehliyeti bulunmayan 17 yaşındaki Ege Saybaş, kullandığı aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı ve yol kenarında bulunan panolara çarparak durabildi. Kaza sonucu araçta yolcu olarak bulunan 2 kişi ve sürücü hafif yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, dün akşam 20.30 sıralarında Güzelyurt-Akçay anayolunda batı istikametine doğru seyreden DV 688 plakalı aracın sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu gerçekleşti. Araç sürücüsü Ege Saybaş, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yoldan çıktı. Yol kenarında bulunan reklam panolarına çarparak durabilen Saybaş’ın yönetimindeki DV 688 plakalı araç, bir iş yerine ait çevre tellerine de çarptı. Araç sürücüsü Ege Saybaş, araçta yolcu olarak bulunan Emre Saybaş (E-16) ve Yusuf Taş, kazada hafif yaralandı. Kazada yaralananlar olay yerine gelen ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alındı.
Bu arada Polis Basın Subaylığından alınan bilgiye göre, araç sürücüsü Ege Saybaş’ın 17 yaşında olmasından dolayı sürüş ehliyetine sahip olmadığı belirtildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0