1. Haberler
  2. KIBRIS
  3. 4 KİŞİ AĞIR YARALANDI

4 KİŞİ AĞIR YARALANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aşırı sürat ve dikkatsizlik kazaya neden oldu. Lefkoşa Girne anayolunda önceki gün meydana gelen kazada her iki araç sürücüsü ve araçlarda yolcu olarak bulunan iki kişi yaralandı.Kaza, Girne-Lefkoşa Anayolunun 4-5 kilometreleri içerisinde çift şeritli yolda sağ şerit içerisinde Güney istikametine doğru aşırı süratli bir şekilde seyreden Lefkoşa’da sakin Günay Görgüner (E-23) yönetimindeki MZ 967 plakalı  salon araç sürücüsünün dikkatsizliği sonucu o esnada önünde ayni istikamete doğru ayni şerit içerisinde seyreden ve gerisinden süratli bir şekilde araç geldiğini görerek dikkatsiz bir şekilde seyrüseferi güç duruma sokmamak için gerekli çabayı göstermeden soldan birinci şerit içerisine geçmeye çalışan Lefkoşa’da sakin Hatice İnler (K-30) yönetimindeki KK 704 plakalı Bmw marka salon aracaçarpması sonucu meydana geldi.Yoldan savrulduÇarpmanın etkisi ile kontrolsüz bir şekilde yolun soluna doğru savrulan KK 704 plakalı araç yoldan dışarı çıkarak önce Karayolları Dairesine ait 75 Km sürat tahdit levhasına çarptı, ardından ise duramayarak ağaca daha sonra ise Karayolları Dairesine ait Dijital sürat göstergesinin çelik direğine çarpması sonucu durabildi. 

Yaralılar tedavi altına alındı MZ 967 plakalı araç ise KK 704 plakalı araç ile çarpıştıktan sonra önce yolu gidiş ve geliş olarak ikiye ayıran orta refüje çarpıp kontrolsüz bir şekilde yol içerisinde savrularak seyretmekte olduğu yolun solundan dışarıya çıkıp Akasya ağacına çarptıktan sonra toprak banket içerisinde 5 takla attıktan sonra durabildi. Kaza sonucu yaralanan MZ 967 plakalı araç sürücüsü Günay Görgüner ve ayni araçta yolcu olarak bulunan Lefkoşa’da sakin Doğancan Örskıran (E-21) ile KK 704 plakalı araç sürücüsü Hatice İnler ve ayni araçta yolcu olarak bulunan Lefkoşa’da sakin Abdulkerim Ahmad Almohammad (E-21) kaldırılmış oldukları Lefkoşa Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. 

Aşırı sürat ve dikkatsizlik kazaya neden oldu. Lefkoşa Girne anayolunda önceki gün meydana gelen kazada her iki araç sürücüsü ve araçlarda yolcu olarak bulunan iki kişi yaralandı.

Kaza, Girne-Lefkoşa Anayolunun 4-5 kilometreleri içerisinde çift şeritli yolda sağ şerit içerisinde Güney istikametine doğru aşırı süratli bir şekilde seyreden Lefkoşa’da sakin Günay Görgüner (E-23) yönetimindeki MZ 967 plakalı  salon araç sürücüsünün dikkatsizliği sonucu o esnada önünde ayni istikamete doğru ayni şerit içerisinde seyreden ve gerisinden süratli bir şekilde araç geldiğini görerek dikkatsiz bir şekilde seyrüseferi güç duruma sokmamak için gerekli çabayı göstermeden soldan birinci şerit içerisine geçmeye çalışan Lefkoşa’da sakin Hatice İnler (K-30) yönetimindeki KK 704 plakalı Bmw marka salon aracaçarpması sonucu meydana geldi.

Yoldan savruldu

Çarpmanın etkisi ile kontrolsüz bir şekilde yolun soluna doğru savrulan KK 704 plakalı araç yoldan dışarı çıkarak önce Karayolları Dairesine ait 75 Km sürat tahdit levhasına çarptı, ardından ise duramayarak ağaca daha sonra ise Karayolları Dairesine ait Dijital sürat göstergesinin çelik direğine çarpması sonucu durabildi.

Yaralılar tedavi altına alındı 

MZ 967 plakalı araç ise KK 704 plakalı araç ile çarpıştıktan sonra önce yolu gidiş ve geliş olarak ikiye ayıran orta refüje çarpıp kontrolsüz bir şekilde yol içerisinde savrularak seyretmekte olduğu yolun solundan dışarıya çıkıp Akasya ağacına çarptıktan sonra toprak banket içerisinde 5 takla attıktan sonra durabildi. Kaza sonucu yaralanan MZ 967 plakalı araç sürücüsü Günay Görgüner ve ayni araçta yolcu olarak bulunan Lefkoşa’da sakin Doğancan Örskıran (E-21) ile KK 704 plakalı araç sürücüsü Hatice İnler ve ayni araçta yolcu olarak bulunan Lefkoşa’da sakin Abdulkerim Ahmad Almohammad (E-21) kaldırılmış oldukları Lefkoşa Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

>

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
4 KİŞİ AĞIR YARALANDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 31 Mart 2025, 02:57

    224480 189084Hello I discovered the Free of charge Simple Shopping Icons Download | Style, Tech and Internet post quite interesting therefore Ive included our track-back for it on my own webpage, continue the great job:) 553716

  2. 4 Nisan 2025, 11:23

    353793 626175Aw, this became an incredibly nice post. In concept I would like to set up writing like that furthermore – taking time and actual effort to produce a terrific article but what / points I say I procrastinate alot by means of no indicates appear to get something completed. 471689

Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.