ALAYKÖY SANAYİ BÖLGESİ’NDE YANGIN ÇIKTI600 METREKARELİK ALAN KÜLE DÖNDÜ

featured
Google'da Abone Ol
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alayköy Sanayi Bölgesi’nde bir elektrik şirketine ait depo olarak kullanılan binada çıkan yangını söndürme ve soğutma çalışmaları devam ediyor.

Polisten verilen bilgiye göre, bugün saat 12.00 sıralarında henüz tespit edilemeyen bir sebepten dolayı çıkan yangın, kontrol altına alındı.

Yangında ilk tespitlere göre yaklaşık 600 metrekarelik alandaki muhtelif elektrik malzemeleri küle döndü.

Öte yandan, yangın söndürme çalışmalarına itfaiyenin yanı sıra, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı ve Orman Dairesi ekipleri ile Lefkoşa Türk Belediyesi ile Gönyeli-Alayköy Belediyesi ekipleri de su tankerleriyle destek verdi.

ALAYKÖY SANAYİ BÖLGESİ’NDE YANGIN ÇIKTI600 METREKARELİK ALAN KÜLE DÖNDÜ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Bizi Takip Edin
Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir