1. Haberler
  2. DÜNYA
  3. ABD’de lise öğrencisinden camiye saldırı tehdidi

ABD’de lise öğrencisinden camiye saldırı tehdidi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yerel medyada çıkan haberlerde, Pinnacle Lisesine giden ve ismi açıklanmayan 15 yaşındaki öğrencinin diğer bir öğrenciye camileri kastederek “Müslüman bir kiliseyi” havaya uçurmak istediğini söylediği belirtildi.

Öğrencinin okulda plastik poşette birkaç kilogramlık beyaz toz taşıdığının görülmesi üzerine okula gelen Phoenix polisinin şüphelinin üzerinde potasyum nitrat bulduğu ifade edildi.

Yetkililer, potasyum nitratın kendi başına tehlikeli olmadığını ancak diğer kimyasallarla karıştırıldığında yanıcı bir maddeye dönüşebildiğini aktardı.

Şüpheli okula yönelik herhangi bir tehditte bulunmadığı için polisin okulu boşaltarak güvenlik önlemi almaya gerek duymadığı belirtildi.

Şüpheli gencin sorgulamasına devam edildiği kaydedildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ABD’de lise öğrencisinden camiye saldırı tehdidi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.