DOLAR 32,5103 -0.1%
EURO 34,9550 0.32%
ALTIN 2.434,850,50
BITCOIN 0%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Aileleri Onları Okulda Zannediyor, Ama Onlar Bakın Ne Yapıyor

Aileleri Onları Okulda Zannediyor, Ama Onlar Bakın Ne Yapıyor

ABONE OL
7 Kasım 2016 10:48
Aileleri Onları Okulda Zannediyor, Ama Onlar Bakın Ne Yapıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lefkoşa’da farklı okullarda okuyan ortaokul ve lise öğrencileri okul saatinde sınıf yerine zamanlarını Girne Kapısı ve civarındaki kafe ve büfelerde geçiriyor

Devrim DEMİR 

Başkent Lefkoşa’da farklı okullarda okuyan birçok ortaokul ve lise öğrencisi, ders zamanı okul yerine büfeleri tercih ediyor. Girne Kapısı ve civarında bulunan büfe ve kafelerde günlerini tavla, okey oynayarak, sigara içerek ve zararlı içecekler tüketerek geçiren öğrenciler kimsenin umurunda değil.

Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi karşısında bulunan büfeler de ders saatlerinde öğrencilerle tıka basa dolu. İşte öğrenciler  hafta içinde iki ayrı günde okul saatinde Havadis’in i objektifine takıldı.

okul-ogrenci-3

Çocuklara yakışmayan davranışlar

Yaşları 14-17 arası değişen çocuklar, üzerlerinde okul üniformaları ile öğrencilere yakışmayan hareketler sergiliyor. Bir gurup öğrenci büfenin arka tarafında kurdukları masalarda gün boyu ellerinde sigaralara okey oynarken, bir kız çocuğu ise erkek arkadaşı ile ulu orta sarmaş dolaş rahat hareketleri dikkati çekiyor.

Öğle saatlerine kadar büfelerde zaman geçiren öğrencilere, okul çıkış saatinde diğer arkadaşları da katıldı.

okul-ogrenci-1

okul-ogrenci-4kaynak: havadis

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.