istanbul manzara

Amazon’da dijital mağaza dönemi!
133 okunma

Amazon’da dijital mağaza dönemi!

ABONE OL
1 Ağustos 2022 20:47
Amazon’da dijital mağaza dönemi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyanın en büyük şirketlerinden birisi olan Amazon müşterilerine verdiği değer ile öne çıkıyor. Birçok farklı alanda hizmet veren Amazon, online ticaretin de öncüsü konumunda. İnternet üzerinden alışverişte verdiği hizmetlerle fark yaratan şirket, yeni güncellemelerle de elini güçlü tutmak niyetinde.

Amazon alınan ürünü aynı gün teslim edecek

Amazon’un yeni mağaza güncellemesi, alışveriş merkezlerini dijital olarak deneyimlemenin yanı sıra aynı gün size teslim edilecek yeni kıyafetler ve ürünler almanıza olanak sağlayacak. Yeni pilot program, Chicago, Washington, Seattle ve Las Vegas dahil olmak üzere ABD genelinde 15 şehirde kullanıma sunuluyor.




Amazon sağlık işine giriyor! İşte dev satın alım

Amazon sağlık sektöründeki yatırımlarını büyütüyor. Yenilikçi sağlık hizmeti sağlayıcısı One Medical’i 3,9 milyar dolara aldı.

Yapılan yeni güncelleme ile Diesel, Pacsun, Superdry ve GNC markalı ürünlere dijital ortamda ulaşılabilecek. Tıpkı geleneksel mağazalarda olduğu gibi raflardaki ürünleri seçip inceleyebileceksiniz. Siparişinizi verdikten sonra, bir Amazon teslimat elemanı aldığınız ürünü aynı gün içinde size teslim edecek.

Bir Amazon Prime servisi olsa da şirketin yeni hizmeti ücretsiz değil. Amazon aynı gün teslimat talep eden kullanıcıkardan 2.99 dolar talep ediyor. Yaptığınız alışverişin tutarı 25 doların üzerinde ise ürünler ücretsiz olarak teslim edilebiliyor.

Önümüzdeki aylarda pilot uygulamaya yeni şehirlerin, alışveriş merkezlerinin ve mağazaların ekleneceği belirtiliyor. Görünen o ki Amazon alışveriş alışkanlıklarımızı bir kez daha önemli bir şekilde değiştirmeyi hedefliyor. Bu hizmetin ülkemize ulaşması için ise bir süre daha bekleyeceğiz gibi görünüyor.

Peki siz ülkemizde sunulması durumunda Amazon’un dijital mağaza deneyimini ve aynı gün teslimat hizmetinden yararlanmak ister miydiniz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0