istanbul manzara

Anıtkabir’deki Canlı Bombanın Keşif Görüntüsü Ortaya Çıktı!
347 okunma

Anıtkabir’deki Canlı Bombanın Keşif Görüntüsü Ortaya Çıktı!

ABONE OL
19 Ekim 2016 23:06
Anıtkabir’deki Canlı Bombanın Keşif Görüntüsü Ortaya Çıktı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Eryaman’da bu sabah düzenlenen operasyonla ölü ele geçirilen DEAŞ’lı teröristin 1992 Adana doğumlu Diyarbakır nüfusuna kayıtlı Ahmet Balık olduğu kesinleşti. Teröristin Anıtkabir ve eski Meclis civarında yaptığı keşif ve gözetleme faaliyetlerine ilişkin fotoğraflar da ortaya çıktı.

Ankara Eryaman’da güvenlik güçleri canlı bomba eylemi yapacağı değerlendirilen DEAŞ üyesi bir teröristin bulunduğu binaya sabaha karşı operasyon düzenledi. Çatışmada terörist ölü ele geçirildi. DEAŞ’lı teröristin 1992 Adana doğumlu Diyarbakır nüfusuna kayıtlı Ahmet Balık olduğu kesinleşti.

KEŞİF FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Teröristin Anıtkabir ve eski Meclis civarında yaptığı keşif ve gözetleme faaliyetlerine ilişkin fotoğrafları da ortaya çıktı. Görüntülerde teröristin Atatürk’ün mozolesine kadar geldiği görülüyor.

Valilik açıklamasında, “19.10.2016 Çarşamba günü, Etimesgut ilçesi Eryaman Mahallesi’nde bulunan apartman dairesinde, güvenlik güçleri tarafından saat 03.00 sularında yapılan operasyonda, ölü ele geçirilen DEAŞ terör örgütüne üye teröristin, 1992 Adana doğumlu, Diyarbakır nüfusuna kayıtlı Ahmet Balık olduğu tespit edilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0