DOLAR 32,2431 -0.03%
EURO 34,8578 0.4%
ALTIN 2.423,761,29
BITCOIN 2009156-0.07413%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara

Ankaralı Namık Kimdir?

ABONE OL
5 Ekim 2018 18:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankaralı Namık Kimdir?

Günümüz itibariyle Ankaralı Namık denildiğinde akıllara neşeli ve şen sesiyle insanların yüzünde tebessüm uyandıran, kıpır kıpır Ankara havaları gelmektedir. Asıl adı Namık Uğurlu olan sanatçımız aslen Çankırılıdır ve orada dünyaya gelmiştir. 1976 doğumlu olan Ankaralı Namık çocukluğunun bir döneminde Ankara’da kaldığı için bu ismi tercih etmiştir. Küçük yaşlarda saz çalmaya başlayan Namık düğünlerde sahne almaya başlamıştır. Popülerliği artmaya başlayınca da Ankara’da gazino ve pavyonlarda sahne alarak ismini duyurmayı başarmıştır.

Aslında Namık makine mühendisliği mezunudur. Ankara’nın meşhur oyun havalarını kendine göre düzenlemeler getirerek şöhret kapılarını aralamayı başarmıştır. Müzik hayatının yanı sıra Ankaralı Namık Müzikleri 2007 seçimlerinde milletvekili adayı oldu fakat meclise girememiştir. Bir dönem Eczacıspor kulübü başkan yardımcılığı ve Tüm Türkiye Çalışan ve Emekliler Birliğinin genel başkan vekilliğini yapmıştır. Ayrıca sanatçımız birkaç dizide konuk oyuncu olarak da yer almıştır. Ankara havalarının temsilcisi konumunda olan ünlü şarkıcı, pek çok insana bu tür müziği sevdirmiştir. Etrafına neşe saçan bir müzik tarzına sahip olan ünlü sanatçı, çok sayıda gece kulübümde de çalışmıştır.

Namık evli midir?

Namık Bey kendisi gibi Çankırılı olan Nebahat Uğurlu ile evliydi ve iki çocukları vardı.

Namık neden erken yaşta öldü?

Namık Bey ve eşi Çankırı’ya aile ziyaretine giderken bir trafik kazası geçirdiler. Bu kazada sanatçı ve eşi yaralandı. Ancak bu kazadan sonra psikolojik olarak toparlanamayan sanatçı 18 Ekim 2015 tarihinde evlerinin balkonundan kendisini atarak hayatına son vermiştir. 39 yaşında ani bir ölümle aramızdan ayrılan genç sanatçı tüm sevenlerini yasa boğmuştur. Sanatçı bu kısa müzik kariyeri boyunca on bir albüm çıkarmıştır. Çıkardığı her albüm başta Ankara olmak üzere tüm ülke genelinde çok ilgi görüyordu.

ANKARALI NAMIK TÜM MÜZİKLERİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.