istanbul manzara

Apple Eylül ayında hangi ürünleri tanıtacak?
114 okunma

Apple Eylül ayında hangi ürünleri tanıtacak?

ABONE OL
31 Temmuz 2022 17:25
Apple Eylül ayında hangi ürünleri tanıtacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eylül ayı denildiğinide akıllara yeni iPhone’lar geliyor. Zira geçen yıl koronavirüs salgını nedeniyle bir aylık bir gecikme yaşanmış olsa da, yıllardır Eylül ayında Apple’ın yeni telefonları tanıtılıyor. Bu kapsamda Apple Eylül etkinliğinde iki aydan kısa bir süre kaldı. Tahmin edebileceğiniz üzere bu etkinliğin yıldızı da iPhone 14 serisi olacak. Mini’ye veda edilmiş olsa da, yine dört yeni model duyurulacak.

iPhone 14 Mini yerine iPhone 14 Max duyurulacak. Bu Pro olmayan modeller arasında daha büyük ekranlı bir seçenek olarak karşımıza çıkacak. Diğer iki model ise iPhone 14 Pro ve 14 Pro Max olacak.




Apple, Lamborghini yöneticisi ile anlaştı

Apple, süper otomobil üreticisi Lamborghini’de uzun yıllardır yöneticilik yapan Luigi Taraborrelli’yi bünyesine kattı.

iPhone 14 serisi, Watch 8 ve AirPods Pro 2

Normal modellerin hali hazırda iPhone 13‘te kullanılmakta olan Apple A15 Bionic işlemciden güç alacağı belirtilirken, Pro modellerinde yeni tasarım, daha iyi bir işlemci ve daha iyi bir kamera karşımıza çıkacak.

Bloomberg’den Mark Gurman, Apple’ın 2022 yılında akıllı saat konusunda önemli yeniliklere imza atacağını belirtmişti. Bu kapsamda iPhone 14 ile birlikte tanıtılacak olan Apple Watch Series 8’in daha iyi bir pil ömrüne ve vücut ısısı sensörüne sahip olacağı belirtiliyor.

Watch SE modelinin yenilenmesi beklenirken, daha farklı bir tasarıma ve daha sağlam malzemelere sahip olan Watch Pro modelinin de geleceği iddia ediliyor. Bunların yanı sıra Eylül etkinliğinde, uzun süredir beklenilen AirPods Pro 2’nin tanıtılma ihtimali var.

9to5Mac tarafından paylaşılan bilgilere göre, mevcut tasarımın büyük oranda korunduğu yeni kulaklık Apple’ın kendi ses işlemcisi H1’in bir sonraki sürümüne ev sahipliği yapacak. AirPods Pro 2’nin, Bluetooth 5.2 teknolojisini destekleyen ilk kulaklık olacağı ve LC3 kodek ile geleceği iddialar arasında.

Bu kodek bileşeni, kablosuz kulaklıklara daha fazla kararlılık ve verimlilik getirecek. Sadece bu da değil, bu yeni standart AirPods Pro 2’nin sesli aramalarda daha yüksek bit hızlarına çıkmasına ve müziklerde ses kalitesini iyileştirmesine yardımcı olacak.

Bu yıl bitmeden yeni Mac ve iPad modellerinin de tanıtılması bekleniyor. M2 işlemcinin Pro ve Max versiyonlarına ev sahipliği yapan Mac’lerin ne zaman tanıtılacağı şu anda büyü bir merak konusu.

Apple Eylül etkinliğini ne zaman yapacak?

Apple genellikle etkinliklerini Salı günleri gerçekleştiriyor. Şirket geçmiş yılların trendini takip ederse, ayın ikinci salı günü olduğu için 13 Eylül tercih edilecek gibi görünüyor.

– Apple Eylül etkinliği için sizin beklentileriniz neler?

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0