istanbul manzara

Araca Sıkıştı, İtfaiye Çıkarmakta Zorlandı
313 okunma

Araca Sıkıştı, İtfaiye Çıkarmakta Zorlandı

ABONE OL
13 Kasım 2016 10:59
Araca Sıkıştı, İtfaiye Çıkarmakta Zorlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güzelyurt’ta meydana gelen kazada Sulay Cenkciler ve Sezgin Temeler araç içerisinde sıkışıp kaldı

Güzelyurt’ta dün gece meydana gelen trafik kazasında Sulay Cenkciler isimli araç sürücüsü aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağında bulunan evin korkuluklarına, kaldırım taşlarına ve son olarak zeytin ağacına çarparak durabildi. Kazada araç sürücüsü Sulay Cenkciler ve yanında yolcu olarak bulunan Sezgin Temeler, yaralı vaziyette Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza, saat 22.00 sıralarında Güzelyurt Atatürk Caddesi’nde seyreden Sulay Cenkciler’in KJ 007 plakalı aracının direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu gerçekleşti. Yolun sağından çıkarak savrulmaya başlayan Cenkciler’in aracı, ilk olarak Zalihe Ökmen’e ait evin önünde bulunan kaldırım taşlarına, daha sonra evin korkuluklarına çarptı, ardından da aynı bölgede bulunan bir zeytin ağacına çarparak durabildi.

Kazanın ardından araçta sıkışan Cenkciler ve Temeler’i olay yerine gelen itfaiye ekipleri kurtarabildi. Sulay Cenkciler ve Sezgin Temeler, olay yerine gelen ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alındı.

Yaralıların ilk yapılan tetkiklerine göre Cenkciler’in sağ elinin kırıldığı, omzunda hasar ve başında kesik olduğu öğrenilirken, araçta yolcu olarak bulunan Sezgin Temeler’de kırık şüphesi olduğu ancak her ikisinin de hayati tehlikelerinin bulunmadığı ifade edildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0