istanbul manzara

Arıklı: Yangında hiçbir koordinasyon yoktu
163 okunma

Arıklı: Yangında hiçbir koordinasyon yoktu

ABONE OL
3 Mart 2020 17:20
Arıklı: Yangında hiçbir koordinasyon yoktu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı da sınır kapılarının kapatılması ve hastane yangını konusunda iç tüzüğün 62. maddesi uyarıca yaptığı konuşmada, Türkiye’nin İdlib’de şehitler vermesinin yüreklerini dağladığını söyleyerek, 3 hastanın yangında hayatını kaybetmesinin kendilerini derinden etkilediğini kaydetti.

Hastane yangınıyla, bu tip kriz ortamlarına hazırlıklı olunmadığının görüldüğüne işaret eden Arıklı, hastane yangının söndürülmesi konusunda hiçbir koordinasyon bulunmadığını savunarak durumu eleştirdi.

Hastanede en son ne zaman tatbikat yapıldığını hatırlamadığını söyleyen Arıklı, Sağlık Bakanı Ali Pilli’nin bugün yaptığı basın açıklamasında, sigortanın kapsamı hakkında bilgi verilmemesini eleştirdi.

“Toplum merak ediyor, kim tarafından sigortalandığını, kapsamı nedir, ne kadarını karşılayacak?” diye soran Arıklı, 25-30 katlı binalar yapıldığını, bir yangın anında ne yapılacağının bilinip bilinmediğini sorarak, Bakanlar Kurulu’nun bu konuda tedbir alması gerektiğini vurguladı.

Sınır kapılarının kapatılması konusuna da değinen Arıklı, koronavirüs kapı mı sorar, Derinya kapısından girer Metehan’dan girmez mi?” diye sordu.

Son zamanlarda, güneyden kuzeye ciddi bir ekonomik akış olduğunu, Rum Yönetimi Lideri Nikos Anastasiades’in bu kararı bu yüzden aldığını kaydetti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0