istanbul manzara

Asiltürk Disiplin Kuruluna Verildi
168 okunma

Asiltürk Disiplin Kuruluna Verildi

ABONE OL
6 Kasım 2020 16:26
Asiltürk Disiplin Kuruluna Verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün bir gazete ve bazı internet sitelerinde Milletvekilimiz Sn. Bertan Zaroğlu ile ilgili yer alan asılsız haber üzerine Parti Genel Başkanımız Sn. Erhan Arıklı aşağıdaki açıklamayı yapmıştır.
“Bugün bir gazete ve bazı internet sitelerinde yer alan bir haber üzerine, tarafımızdan gerekli araştırmalar yapılmış ve Parti MYK üyemiz Suphi Asiltürk Yüksek Disiplin Kuruluna verilmiştir.
Yapılan ilk araştırmada, ikili arasında yaşanan konuşmalarda, söz konusu gazete ve internet sitelerinde yazıldığı gibi Parti Genel Sekreterimizin MYK üyemize İlçe Başkanlığı ile ilgili herhangi bir ifade kullanmadığı ölümle tehdit etmediği orada bulunan bir şahit tarafından da teyit edilmiştir.
Sıradan ve kişisel bir tartışmanın Parti adı da kullanılarak gerçek dışı ifadelerle basına ve polise intikal ettirilmesi Parti disiplinine aykırıdır. Tarafımdan Sayın Suphi Asiltürk’ün konu ile ilgili tekzip yayınlaması konusunda uyarılmasına rağmen gereğinin yapılmaması hepimizi çok üzmüştür.
Bu istenmeyen gelişmeler dolayısı ile MYK üyemiz Sayın Suphi Asiltürk, Parti Tüzüğümüzün 68. Maddesi uyarınca Parti Disiplin Kuruluna verilmesine karar verilmiştir”.

Saygılarımla
BASIN BÜROSU

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0