1. Haberler
  2. Atakan:KKTC’ye 90 kişiyi daha getirdik

Atakan:KKTC’ye 90 kişiyi daha getirdik

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan BRT’ye yaptığı açıklamada, bugün öğle saatlerinde 90 vatandaşın geldiğini belirterek bu kişilerin 70’nin öğrenci ve öğretmen olduğunu, 20 kişinin de çeşitli sağlık nedenleri ile Türkiye’de bulunan vatandaşlar olduğunu açıkladı.

Bakan Atakan, gelen uçakta büyük miktarda sağlık malzemesinin de geldiğini belirtti.

Gelenler arasında 2 vatandaşın, ameliyat geçirmeleri gerekmesi nedeniyle 14 günlük karantina süresini Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde geçireceklerini ifade eden Bakan Atakan, diğer 88 kişinin de 14 günlük karantina sürecini İskele’de bir gözlem merkezinde geçireceklerini dile getirdi.

Bugüne kadar uygulanan karantina sürecinin bugün öğlen gelen 88 vatandaşa da aynı şekilde uygulanacağını yineleyen Bakan Atakan, ülkede 7 gözlem merkezi olduğunu ve yaklaşık 800 kişinin bu gözlem merkezlerinde karantinada bulunduğunu söyledi.

Bugüne kadar karantina merkezlerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığına da dikkati çeken Bakan Atakan, “Önümüzdeki günlerde karantina uyglamaya başlanmasından sonra ilk 14 günlük karantina sürecini dolduracak olan vatandaşlar var. Onları evlerine uğurlamaya başlayacağız” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Atakan:KKTC’ye 90 kişiyi daha getirdik

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

grandpashabetgrandpashabetistanbul ozel arkadaslik sayfasibayrampasa geceleri sizleri beklermadridbetmeritking telegram
Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.