DOLAR 32,5044 -0.12%
EURO 34,9566 0.31%
ALTIN 2.433,530,44
BITCOIN 0%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Ataoğlu, İskele örgütlerini ve bölge esnafını ziyaret etti

Ataoğlu, İskele örgütlerini ve bölge esnafını ziyaret etti

ABONE OL
19 Eylül 2021 19:00
Ataoğlu, İskele örgütlerini ve bölge esnafını ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Demokrat Parti Genel Başkanı, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, İskele ilçesinde bulunan Demokrat Parti örgütlerini ve bölge esnaflarını ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti.

Ataoğlu ziyarette, esnaf ve vatandaşın taleplerini ve beklentilerini dinleyip, sohbet etti.

Ataoğlu, ziyaretinde ayrıca DP’li yetkililer ve Demokrat Parti örgütlerine ziyarette bulunup durum değerlendirmesi yaptı.

Ataoğlu; “Bölgelerimizdeki esnaf ve halkımıza ziyaretlere aralıksız devam ediyoruz. Esnafımızın işleri hakkında konuşuyoruz. Onların bizlerden beklenti ve taleplerini dinleme fırsatı buluyoruz. Ziyaretlerimiz çok olumlu geçiyor. Bizi ilgilendiren konularda bir ihtiyaçları varsa gerekli desteği sağlıyoruz. Bu bağlanma, üzerimize düşen her konuda esnafın ve halkımızın yanında olmaya çalışıyoruz” dedi.

Ziyaretleri sırasında Demokrat Parti’nin gailesinin her zaman için insanı, memleketi ve gençleri olduğunu vurgulayan Ataoğlu, “Gailemiz doğrultusunda iş yapmaya devam ediyoruz. Her geçen gün güçlenen bir parti olarak, güçlü bir şekilde yolumuzda yürümeye devam ediyoruz, edeceğiz. Çünkü bizler, 1992 ruhu ile Kurucu Cumhurbaşkanımız Rauf Denktaş’ın izinde yolumuza yürümeye devam ediyoruz, edeceğiz.” açıklamasını yaptı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.