istanbul manzara

Avatar için yeni oyun geliyor! İşte çıkış tarihi
130 okunma

Avatar için yeni oyun geliyor! İşte çıkış tarihi

ABONE OL
15 Ağustos 2022 19:36
Avatar için yeni oyun geliyor! İşte çıkış tarihi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Square Enix London Mobile, popüler anime serisi Avatar’ı konu edinen yeni mobil oyununu duyurdu. Avatar: Generations isimli sıra tabanlı RPG, iOS ve Android kullanıcılarına sunulacak. İşte Avatar: Generations hakkında bilmeniz gereken tüm detaylar.

Avatar: Generations çıkış tarihi, hikayesi ve karakterleri

Netflix’te de izlenebilir olan Avatar: The Last Airbender dizisiyle oldukça popüler olan Avatar, kullanıcı kitlesini yeni bir mobil oyunla genişletiyor. Square Enix London Mobile ve Navigator Games tarafından geliştirilecek Avatar: Generations, Paramount Consumer Products tarafından yayınlanacak.

Yapılan lansman kapsamında Avatar: Generations’ın oynanış detayları paylaşıldı. Avatar: Generations, takımları savaş alanında taktiksel olarak yerleştirmeye dayanan sıra tabanlı RPG oyunu olacak. Ayrıca güçlü takım kombinasyonlarına ve her takıma özel güçlere de izin verecek.


Avatar Aang geri dönüyor!

Avatar Aang geri dönüyor!

İlk Avatar filminin Aang’in yanı sıra Katara ve Sokka kardeşlerden oluşan Team Avatar’ın tekrar bizlere sunulacağı açıklandı.

Oyunda yer alacak karakterler henüz belli değil, ancak Avatar: The Last Airbender dizisine dayanacağı belirtildi. Bundan dolayı Aang, Katara, Sokka, Toph, Suki, Zuko, Appa ve Momo gibi popüler karakterlerin olmasını bekleyebiliriz.

Android ve iOS için sunulacak oyunun henüz resmi bir çıkış tarihi yok. Fakat sıra tabanlı RPG’yi Play Store üzerinden test etmeniz mümkün. Ayrıca Square Enix London Mobile ve Navigator tarafından geliştirildiği için konsola veya PC’ye gelmesi olası değil.

YouTube video

SDNShiftdelete.net

Navigator Games CEO’su Will Moore, “Dünya çapında sevilen bir markayı, Avatar: The Last Airbender’ın zengin ve hikayeli evreniyle buluşturacağız. Serinin ve RPG oyunlarının hayranları için heyecan verici bir oyun yaratacağız” dedi.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Lütfen görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşınız.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0