istanbul manzara

Az kalsın elektrik kesintisi faciaya neden oluyordu
257 okunma

Az kalsın elektrik kesintisi faciaya neden oluyordu

ABONE OL
11 Ekim 2016 09:58
Az kalsın elektrik kesintisi faciaya neden oluyordu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elektriklerin kesik olmasından dolayı ‘Lüks lamba’ olarak bilinen piknik tüpü, aydınlatma amaçlı kullanmak istediği sırada bir anda alev aldı

Değirmenlik’te dün akşam saatlerinde yaşanan elektrik kesintisi az kalsın faciaya neden olacaktı. Piknik tüpünü ‘Lüks lamba’ olarak kullanmak isteyen aile, tüpün alev almasıyla büyük bir tehlike atlattı.

Yangını söndürmek isteyen ev sakini Abdülbaki Güngör’ün sağ elinde ikinci derece yanık oluştu.

Edinilen bilgilere göre yangın, dün gece saat 22.00 sıralarında Marmara Sokak, No 13’te çıktı.

Elektriklerin kesik olmasından dolayı piknik tüpünün aydınlatma amaçlı kullanmak istediği sırada bir anda tüp alev aldı. Tüpü söndürmek için üzerine atılan battaniye de tutuşurken, Abdülbaki Güngör, vakit kaybetmeden alevlere müdahale etti ve piknik tüpünü dışarıya çıkardı. Güngör’ün sağ elinde ikinci derece yanık oluştu.

Mahalleli sokağa döküldü

Yangın ihbarı üzerine Lefkoşa İtfaiye Şubesi ile Demirhan Polis Karakolu’nda görevli polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Yangını duyan mahalleli sokağa döküldü, komşusunun yardımına koştu. Kısa süreli paniğe enden olan yangında neyse ki ciddi bir yaralanma yaşanmadı.

Mesarya karanlığa gömüldü

Öte yandan, Meriç Trafo Merkezi’nde saat 21.40’da meydana gelen arıza nedeniyle Mesarya bölgesinde elektrik kesintisi yaşandı.

Arıza nedeniyle bu trafo merkezinden beslenen Herakles Trafo Merkezi ve her iki trafo merkezinin beslediği; Değirmenlik, Başpınar, Minareliköy, Demirhan, Balıkesir, Beyköy, Cihangir, Gökhan, Düzova, Görneç, Serdarlı, Çukurova, Yeniceköy, Kalavaç, Ercan Havaalanı, Kırıkkale, Erdemli, Yiğitler, Dilekkaya, Kırklar, Meriç, Akıncılar, Gaziler ve Haspolat köylerine uzun süre elektrik verilemedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0