Bağımsızlığına Aşırı Düşkün Kadınların Çok İyi Anlayacağı 15 Şey!

Kim bağımsızlığna düşkün değil ki? Kim her istediğini yaptığı, her istediği yere gittiği, kimseye hesap vermediği bir hayatın özlemiyle yanıp tutuşmuyor ki? Ancak bağımsızlık o kadar kolay elde edilmiyor, hele ki kadınsanız. Ülkemizde toplumun kadına bakışı ortada bu konuya derinlemesine girip canınızı sıkmayacağım. Ancak yine de çölde bir vaha gibi parlayan kadınlar yok değil. Bu kadınlar bağımsızlıkları, özgürlükleri için yaşar, kimseye hesap vermez, hayallerinin peşinden koşar. Ne güzeldir o kadınlar… Kadınlarımız. Size bu içeriğimizde bağımsızlığından ödün vermeyen kadınların çok iyi bildiği şeyleri söyleyeceğiz, mesela grup planı yapmaktan ne kadar nefret ettiklerini, daral geldiğini anlatacağız.

1. İyi zaman geçirmek, eğlenmek, mutlu olmak için insanın illaki birine ihtiyacı olmadığını en iyi bu kadınlar bilir.

2. Hatta en çok eğlendikleri, keyif aldıkları zamanlar kendileriyle baş başa kaldıkları zamanlardır.

3. İşlerini kendi başlarına halletmek isterler, başkalarından bir şeyler beklemek, başkalarına muhtaç olmak onların kabusudur.

4. Öncelikler sıralamasında ilk üç madde daima kendileridir, bu bencillik değil kendilerine duydukları saygının bir ifadesidir.

5. Her ne şekilde olursa olsun, ister baba, ister sevgili, ister eş, bir erkeğe ihtiyaçları yoktur, onları sadece severler.

6. İnsanların kendilerine akıl vermesine tahammül edemezler, birinin onlara ne yapacaklarını söylemesi çıldırmaları için kafidir.

7. Hayatı kesinlikle amaçsız yaşamazlar, ne istediklerini, neye sahip olmaları gerektiğini çok iyi bilirler ve bu yolda kararlılıkla yürürler.

8. İddialı olmak onlar için bir kendini beğenmişlik veya ukalalık değildir, bir şeyi elde etmek istiyorlarsa iddialıdırlar.

9. Kalabalık gruplar halinde yapılan planlar onlar için cehennemdir, her kafadan bir ses çıkması, istemediği bir şeyleri yapmak zorunda kalmak eziyet vericidir.

10. İnsanların “yalnızlık” diyerek paylaştığı iç karartıcı fotoğraflar onlar için keyif vericidir, tek başına yemek yemek neden üzüntü verici olsun ki?

11. Yeni şeyler denemeye bu kadar iştahlı bir başka insan grubu yoktur, aniden karar verip yollara düşmüşlükleri çoktur.

12. Aynı şekilde bu kadınlar için hiç kullanılmayacak bir sıfat varsa o da “kararsız” sıfatıdır, sadece kendileri için düşündüklerinden çok nadir kararsızlık yaşarlar.

13. İnsanların kendilerinden çekinmesi, onları korkutucu bulması çok da umurlarında değildir.

14. En sevdikleri malzeme kendileri olduğu için kendilerini geliştirecek, daha iyi biri yapacak her şeye tutkundurlar.

15. Sözün özü hayatlarının kontrolü tam manasıyla ellerindedir, işlerini asla şansa veya diğer insanların insafına bırakmazlar.

Bonus – Dışarıdan bakanların iç sıkıntısı, depresyon, melankoli olarak gördükleri şeyler aslında kalabalıktan sıkılmaktan başka bir şey değildir.

Benzer Videolar