1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bakan Atakan’dan posta memuru açıklaması

Bakan Atakan’dan posta memuru açıklaması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Atakan sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, posta memurunun affedilip göreve döndürüldüğü konusundaki bilgilerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Söz konusu kişinin affedilmesinin söz konusu olmadığını ve başka bir birimde görev almasının yürürlükte olan yasaların bir gereği ve mahkeme kararına kadar geçecek süre ile sınırlı olduğunu söyleyen Atakan, “yürürlükte olan 7/79 Kamu Görevlileri Yasası 102. Maddesi 3. Fıkrası “Görevinden geçici olarak uzaklaştırılan veya görevle ilgili herhangi bir suçtan dolayı tutuklanan kamu görevlilerinin aylıklarının yarısı ödenir ve bu yasada öngörülen haklardan yararlanmaya devam eder” dedi.

Atakan, bakanlığın ve ilgili dairenin uzayan polis soruşturmasının hızlanması ve tahkikat dosyasının savcılığa iletilmesi konusunun takibini günlük olarak yaptığını da belirtti.
Atakan açıklamasında, “Bu olay sonucunda 7/79 Kamu Görevlileri Yasası’nın ilgili maddelerini benzer durumda kamuoyu vicdanını etkileyecek durumların oluşmaması adına düzeltme çalışmasına da hukukçularımız nezdinde başlamış bulunuyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakan Atakan’dan posta memuru açıklaması

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.