1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bakan Çavuş, Etaş Et İşleme Tesisini ziyaret etti

Bakan Çavuş, Etaş Et İşleme Tesisini ziyaret etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hüseyin Çavuş, et işleme sektöründeki üretim süreçlerini yerinde incelemek ve sektör temsilcileriyle görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Etaş Et İşleme Tesisi’ni ziyaret etti.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, ziyaret kapsamında tesisin üretim aşamaları, hijyen standartları ve kalite kontrol süreçleri hakkında yetkililerden bilgi alan Bakan Çavuş, et ve et ürünleri üretiminde sürdürülebilir ve sağlıklı gıda politikalarının önemine vurgu yaptı.

Bakan Çavuş, yerli üretimin güçlendirilmesi, hayvancılık sektörünün desteklenmesi ve et işleme tesislerinin daha verimli çalışabilmesi adına hükümet ve bakanlığın gerekli adımları atmaya devam edeceklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakan Çavuş, Etaş Et İşleme Tesisini ziyaret etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.