1. Haberler
  2. Başbakan, ”Özgürgün” Asgari Ücretin Bir Hafta İçinde Açıklanacağını ve Beklentisinin

Başbakan, ”Özgürgün” Asgari Ücretin Bir Hafta İçinde Açıklanacağını ve Beklentisinin

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başbakan Hüseyin Özgürgün, Kıbrıs Genç Tv’de Mustafa Alkan’ın sunduğu “Er Meydanı” programında asgari ücret konusuna da değindi.

Özgürgün, asgari ücretin bir hafta içinde açıklanacağını ve beklentisinin 2 bin TL’nin üzeri olduğunu söyledi.

Özgürgün, asgari ücretin bir hafta içinde açıklanacağını, asgari ücretle çalışan halkı ezdiremeyeceğini de belirterek, Asgari Ücret Tespit Komisyonu’ndan beklentisinin asgari ücreti 2 bin TL’nin üzerine çıkarması olduğunu söyledi.

Kabinede bir değişikliğin gündemde olmadığını da söyleyen Özgürgün, erken seçim konusundaki soruya karşılık, “Biz ‘erken seçimden kaçmayız, erken seçime varız’dedik ama muhalefetten ses çıkmadı” diye ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başbakan, ”Özgürgün” Asgari Ücretin Bir Hafta İçinde Açıklanacağını ve Beklentisinin

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.