1. Haberler
  2. KIBRIS
  3. Başbakana Sesleniyorum ”Olacaklardan Ben Sorumlu Değilim”

Başbakana Sesleniyorum ”Olacaklardan Ben Sorumlu Değilim”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atlasglobal Havayolları’nın İstanbul-Ercan seferini yapmaya hazırlanan uçakta bir Kıbrıslı Türk bir yolcunun kabin görevlisine verdiği not uçağın gecikmesine ve korkuya neden oldu 

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan saat 16:45’te Ercan Havalimanı’na kalkış hazırlığı yapan KK110 sefer sayılı uçaktaki Kıbrıslı bir yolcu görevli kabin memuruna Kıbrıs’ın AB’ye girmesiyle ilgili yazdığı bir notu uzattı.

Habertürk’ün haberine göre notta ‘Buradan KKTC Başbakanına sesleniyorum olacaklardan ben sorumlu değilim’ yazdığı öğrenildi.

Bunun üzerine uçağa polis ekipleri çağırıldı. Uçağın yolcuları tedbir amacıyla terminale alınarak tekrar kontrolden geçirildi. Yolcuların bagajları da x-ray kontrolüne alındı. Yapılan arama sonunda herhangi bir olumsuz durum olmadığı anlaşıldı. Gözaltına alınan yolcunun akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenildi. Yolcular, 4 saatlik gecikmenin ardından başka bir uçakla Kıbrıs’a uçtu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başbakana Sesleniyorum ”Olacaklardan Ben Sorumlu Değilim”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.