DOLAR 32,5938 0.32%
EURO 35,0091 0.09%
ALTIN 2.451,050,62
BITCOIN 2094026-0.05865%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Baykuş Operasyonu Başarılı Geçti Yarım Kilonun Üstü Yakaladılar.!

Baykuş Operasyonu Başarılı Geçti Yarım Kilonun Üstü Yakaladılar.!

ABONE OL
24 Şubat 2017 10:22
Baykuş Operasyonu Başarılı Geçti Yarım Kilonun Üstü Yakaladılar.!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazimağusa’daki “Baykuş Operasyonu”nda, gözaltına alınan ve dün mahkemeye çıkarılan “Topal” lakaplı uyuşturucu satıcısı Öner Denizsev, suçunu kabul etti

Gazimağusa’da alınan ihbar doğrultusunda, düzenlenen “Baykuş Operasyonu”nda, kıskıvrak yakalanan “Topal” lakaplı uyuşturucu satıcısı Öner Denizsev, mahkemeye çıkarılarak aleyhine tahkikat amaçlı bir gün tutukluluk emri temin edildi.

Uyuşturucu müptelası satıcı Öner Denizsev’in evindeki çamaşır makinesi arkasında ve bahçesine gömülü olarak naylon poşet ve kavanozlarda toplam yarım kilo 45 gram ağırlığında hintkeneviri ve bonzai türü uyuşturucu madde ele geçiren polis, Öner Denizsevin’in gönüllü ifade vererek suçlarını kabul ettiğini belirtti.

Dünkü tutukluluk duruşmasında, İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Yardımcısı Serhan Bundak, PGM Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli Polis Çavuşu Fatih Kaleci’yi, meseleyle ilgili yeminli şahadet vermesi için tanık kürsüsüne çağırdı.

Tanık çavuş Fatih Kaleci, 22 Şubat 2017’de aldıkları bilgi doğrultusunda, zanlı Öner Denizsev’i, Sakarya Bölgesi’ndeki evi önünde tespit ettiklerini anlattı.

Fatih Kaleci, zanlının huzurunda, arama emri gereği, evinde arama yaptığını ve ev içerisindeki çamaşır makinesi arkasında ve bahçede gömülü olarak naylon ve kavanozlarda muhafaza edilmiş toplam yarım kilo 45 gram ağırlığında uyuşturucu maddeyi bularak emare olarak zapt ettiğini söyledi.

Kaleci, tutukladığı zanlının gönüllü ifade vererek suçlarını kabul ettiğini belirttikten sonra, meselenin ciddiyetine vurgu yaparak, zanlının serbest kalması halinde tahkikatına kötü yönde etki edebilme ihtimalini de vurgulayıp, tahkikatını salimen yürütebilmek için zanlı aleyhine mahkemeden 3 gün süre talep etti.

Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde Ceza Davaları Yargıcı Hazal Hacımulla, huzurundaki şahadeti değerlendirdi ve henüz yeni başlayan ciddi suçla ilgili soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının bir gün süreyle poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.