istanbul manzara

BİR MİLYON EURO TEKLİF ETTİLER
279 okunma

BİR MİLYON EURO TEKLİF ETTİLER

ABONE OL
3 Kasım 2016 11:33
BİR MİLYON EURO TEKLİF ETTİLER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milyarlık Sofia genetik anneye verildi

Rusya’nın ünlü milyarderleri Olga Mirimskaya ile bankacı Nikolay Simirnov’un KKTC’de yaşanan tüp bebek Sofia kavgası, babanın Kıbrıs raundunu kazanmasıyla sonuçlandı.

Rusya’nın ünlü milyarderleri Olga Mirimskaya ile bankacı Nikolay Simirnov’un KKTC’de yaşanan tüp bebek Sofia kavgası, babanın Kıbrıs raundunu kazanmasıyla sonuçlandı.

Olga Mirimskaya’nın ‘Ukrayna pasaportları sahte’ suçlamasının da boşa çıkması üzerine KKTC’ye yasadışı girmesi nedeniyle yargılanan taşıyıcı anne Svetlana Bezpiatalia, milyarderlerin varisi bebek Sofia’yla Ukrayna’ya sınırdışı edildi.

Svetlana, Ercan’da bekleyen Baba Nikolay’ın özel uçağı yerine uçakla İstanbul üzerinden Ukrayna’ya gönderildi.

BEBEK 18 AYDIR FİRARDA

Milyar dolarlık tüp bebek kavgası, 50 yaşındaki Rusya’da süpermarketler zinciri sahibi Olga Mirimskaya’nın genç bankacı eşi Nikolay Simirnov ile tüp bebek yapma kararıyla başladı. Taşıyıcı anne olarak seçilen Ukrayna ve Rus vatandaşı Svetlana Bespiatalia daha hamileyken çift boşandı ve ikili bebek peşine düştü.

Svetlana, Moskova’da doğurduğu ve kendi üzerine kaydettiği 18 aylık Sofia ile önce Kıbrıs Rum yönetimi ardından mayın tarlalarının olduğu sınırı Kaçak geçerek KKTC’ye kaçtı.

Gazimağusa yakınlarında Güvercinlik kavşağında 4 Rum kılavuzla yakalanan Svetlana ve Sofia, askeri mahkemede yargılandı ve 7 bin lira para cezasına çarptırılarak serbest bırakıldı. Ancak KKTC İçişleri Bakanlığı ülkede yasadışı bulunduğu gerekçesiyle sınırdışı kararı aldı.

BİR MİLYON EURO TEKLİF ETTİLER

Tüp bebek Sofia ve taşıyıcı annesinin peşini bırakmayan Olga Mirimskaya, Lefkoşa’ya gönderdiği oğlu Arkadi Goluboviç aracılığıyla, ‘Ukrayna Pasaportları sahte’ ihbarında bulunarak yeniden tutuklanmalarını sağladı.

Hatta taşıyıcı anne Svetlana’ya bebeği vermesi için bir milyon Euro teklif etti. Polisin Ukrayna Büyükelçiliği ile yaptığı araştıra sonucunda pasaportların sahte olmadığı ortaya çıktı.

SAHTE İHBARCI RUS KAÇTI

Tüm bu gelişmeler yaşanıyorken baba Nikolay Simirnov’un özel uçağı Ercan’da bekliyordu. Taşıyıcı anne Svetlana ve baba Nikolay’ın KKTC’deki avukatı Ünver Bedevi, sahte pasaport ihbarı yapan Arkadi Goluboviç hakkında yalan ihbarda bulunmaktan dolayı suç duyurusunda bulunduğunu belirterek, “İhbarcı yurt dışına kaçarak kurtuldu” dedi.

Sınırdışı işlemleri tamamlanan taşıyıcı anne Svetlana ve bebek Sofia, Ercan’da bekleyen baba Nikolay’ın uçağına binerek Ada’dan ayrıldı. Böylece tüp bebek Sofia kavgasının KKTC ayağını baba Nikolay kazanmış oldu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0