istanbul manzara

“Bir yığın gereksiz kişiyi aşılayana kadar öğretmenler aşılanmalıydı”
  • Kibris Web Haber
  • KIBRIS
  • “Bir yığın gereksiz kişiyi aşılayana kadar öğretmenler aşılanmalıydı”
159 okunma

“Bir yığın gereksiz kişiyi aşılayana kadar öğretmenler aşılanmalıydı”

ABONE OL
6 Nisan 2021 10:46
“Bir yığın gereksiz kişiyi aşılayana kadar öğretmenler aşılanmalıydı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kıbrıs’ta hiçbir bilimsel çalışma olmadığına dikkat çeken Hızal, “Kanıt olmadan herkes konuşuyor” dedi. Hızal birçok kişinin maskeyi de yanlış kullandığını söyledi. Diğer yandan 12 sınıflarda eğitimin açılmasının ardından “hiçbir önlem almadık” diyen Hızal en azından öğretmenlerin aşılanması gerektiğini savundu.

TDP Genel Sekreteri Dr. Halil Hızal, koronavirüs aşılama programı hakkında açıklamalarda bulunarak, “Bir yığın gereksiz kişiyi aşılayana kadar, 12’nci sınıf öğrencilerinin dersine girecek olan öğretmenleri aşılasaydık” dedi.

SinoVac aşısı için herhangi bir bilimsel çalışma yapılmadığı aktaran Hızal, Türkiye’nin uzun yıllar boyunca Çin’den biyolojik bir ürün almadığına işaret etti ve Çin firmalarının biyolojik ürünlerde çalışmalarının tamamlamadığına da vurgu yaptı.

Yüz yüze eğitime başlayan 12’nci sınıfların sağlıklı bir şekilde mezun olması gerektiğini dile getiren Hızal, “Bir yığın gereksiz kişiyi aşılayana kadar, 12’nci sınıf öğrencilerinin dersine girecek olan öğretmenleri aşılasaydık bari… Hiçbir önlem almadık. Maskeyi de yanlış kullanıyoruz” diyerek eleştirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0