istanbul manzara

Boşanma Aşamasında Olduğu Eșini Darp Ve Taciz Etti
159 okunma

Boşanma Aşamasında Olduğu Eșini Darp Ve Taciz Etti

ABONE OL
2 Mart 2021 18:17
Boşanma Aşamasında Olduğu Eșini Darp Ve Taciz Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Girne’de zanlının boşanma aşamasında olduğu eși S.H’yi telefoniyen arayarak kendisine oturma izni çıkartacağı ve bulunduğu yere konuşmak için gelmesini, gelmediği takdirde kalmakta olduğu eve gidip yıkacağını her şeyi göze aldığını söyleyip Şiddet Tehdidinde bulınduğunu söyledi.

Polis olayın akabinde müşteki S.H’nin Girne’de Ziya Rızkı Caddesi üzerinde bulunan Türk Ocağı Otoparkı’na gelmesini sağlayıp rızası olmaksızın aracına kolundan tutup zorla bindirip darp ettikten sonra zorla Boğaz Piknik alanına götürdükten sonra cinsel tacizde bulunduğunu mahkemeye aktardı. Polis ancak zanlının müştekinin rızası olmadığından dolayı herhangi bir eylemde bulunmadığını ve müşteki bırakarak olay yerinden ayrıldığını söyledi.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Özge Uğraşın zanlının davasında hazır olması maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanması, haftada 1 gün en yakın polis karakoluna ispati vücutta bulunması, 20 bin TL nakit teminat yatırması, 100 bin TL değerinde şahsi kefalet imzalayıp, KKTC vatandaşı muteber 1 kefilin 100 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0