1. Haberler
  2. Burcu Özberk aşk iddialarından bıktı! “Sevgilim olursa söylerim”

Burcu Özberk aşk iddialarından bıktı! “Sevgilim olursa söylerim”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aşk Mantık İntikam dizisinde başrol olan ve son dönemde adından söz ettiren Burcu Özberk hakkındaki aşk iddialarına yanıt verdi. Özberk, muhabirlerin “Geçtiğimiz gün Instagram’da yayınladığınız hikayede rol arkadaşınız İlhan Şen size ‘aşkım’ diye seslendi. Aşk haberleri çıktı, neler söylemek istersiniz?” sorusuna yanıt verdi.

“SEVGİLİM OLURSA SÖYLERİM”

Burcu Özberk “İlhan benim çok yakın arkadaşım, Sarp Şardan ile de ayrılık haberleri çıkmış ama hiç birlikte olmadık ki. Geçtiğimiz aylarda da Serkay Tütüncü ile çıktı, mesela Murat Kazancıoğlu arkadaşım birazdan onunla görüşeceğim ama o da arkadaşım. Sevgilim olursa söylerim zaten size” ifadelerini kullandı.

Oyunculuk performası kadar özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmeyen Burcu Özberk, Milliyet’in haberine göre; Aşk Mantık İntikam’ın final yapmasıyla ilgili de “Güzel bir sezon geçirdik. Onun mutluluğuyla, uzun bir iş yapmanın mutluluğuyla yaza hazırlanıyoruz. Güzel bir set, çok güzel bir ekipti. Çok mutlu çalıştık. İş biterken de herkesin birbirine sarılarak bu işi bitirmesi de çok önemlidir. O yüzden o insanlarla tekrar tekrar çalışmak istediğim için bir hüzün var ama 42 bölüm bir iş çekmenin de gururu var. Tatlı duygular hepsi bir arada yaşanıyor” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Burcu Özberk aşk iddialarından bıktı! “Sevgilim olursa söylerim”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.