1. Haberler
  2. KIBRIS
  3. Çerkez ”Aşıları Biz Alalım Ben 100 Bin TL Vermeye Hazırım”

Çerkez ”Aşıları Biz Alalım Ben 100 Bin TL Vermeye Hazırım”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İş insanı, eski Ticaret Odası Başkanı Günay Çerkez, Türkiye’den gelecek aşıları beklersek ikinci dozda Ağustos ayını bulacağımıza dikkati çekerek “aşıları kendimiz alalım” çağrısı yaptı ve bir çok işadamımız olduğunu, kendisinin 100 Bin TL vermeye hazır olduğunu ifade etti.

Türkiye’den gelen aşılar uygulanmaya devam ediyor ancak 20 Bin şeklinde gelen sevkiyatların aşılama takviminde uzun bir süre alacağı değerlendiriliyor.

İş insanı, eski Ticaret Odası Başkanı Günay Çerkez, Türkiye’den gelecek aşıları beklersek ikinci dozda Ağustos ayını bulacağımıza dikkati çekerek “aşıları kendimiz alalım” çağrısı yaptı ve bir çok işadamımız olduğunu, kendisinin 100 Bin TL vermeye hazır olduğunu ifade etti.

100 Bin TL vermeye hazır olduğunu katıldığı bir TV programında açıklayan Günay Çerkez, “Türkiye kendisine aşı geldikçe verecek. Bu çok uzun sürecek… Temmuz Ağustos’u bulacak ikinci dozlar. Eğri oturup doğru konuşalım. Biz alalım, satın alalım. Birçok iş adamımız var. 200 Bin aşıyı alalım. Ben 100 Bin TL koymaya hazırım…” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çerkez ”Aşıları Biz Alalım Ben 100 Bin TL Vermeye Hazırım”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.