1. Haberler
  2. Çevre Koruma Dairesi, atık su denetimleri sürüyor

Çevre Koruma Dairesi, atık su denetimleri sürüyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Çevre Koruma Dairesi, Atık Su Şubesi, Gazimağusa, Girne, İskele ve Lefke birimleri ile birlikte, düzenli denetim ve yapılan şikayetler kapsamında denetimlerine devam etti.

Mart ayı döneminde toplam 11 denetim gerçekleştirilmiş, yapılan 11 denetimde, toplam 9 adet atık su numunesi alınmış ve Devlet Laboratuvarı Müdürlüğü’nde analiz edilmiştir. Bu 9 numunenin 1 tanesi yasal standartların üzerinde çıkmış ve ilgili tesise yasal süre verilmiştir.

Ayrıca bu dönemde, 3 şirkete, Çevre Yasasının 19’uncu maddesinin 1’inci fıkrasına aykırı hareket olan alıcı ortama atık su deşarj etmek maddesinden süre ihbarnamesi düzenlenmiştir. Bu 3 şirkete belirlenen süre sonunda ikinci bir denetim gerçekleştirilecektir.

Yapılan tüm denetimlerin özet raporları, Çevre Denetim Tüzüğü gereği Çevre Koruma Dairesi’nin web sayfasında mevcuttur.

Mart ayı raporlarına http://cevrekorumadairesi.org/inspection/tr-subpages.php?no=255 linkinden de ulaşılabilir.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çevre Koruma Dairesi, atık su denetimleri sürüyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.