1. Haberler
  2. Cumhurbaşkanı Tatar:Emekçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Tatar:Emekçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

,

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Tatar yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Emеğin, еmеktаrın, аlın tеrinin, dаyаnışmа vе yаrdımlаşmаnın günü olаn, ülkemizle birlikte tüm dünyada kutlanan 1 Mаyıs Emеk vе Dаyаnışmа Günü’nü kutluyorum.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin kalkınmasında, üretimin sürekliliğinde ve toplumsal refahın artmasında büyük pay sahibi olan işçi ve emekçilerimizin verdikleri emek her türlü takdiri hak etmektedir. Onların özverili çalışmaları sayesinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti daha güçlü yarınlara ilerlemektedir.

İnsana değer veren, emeğe saygıyı esas alan bir anlayışla; işçilerimizin haklarının korunması ve çalışma koşullarının daha iyi hale getirilmesi yönünde atılan her adım, ülkemizin geleceğine yapılan yatırımdır.

Kıbrıs Türkü, tarih boyunca emeğiyle, üretimiyle, dayanışmasıyla var olmuş; özgürlük ve bağımsızlık yolunda daima en ön safta yer almıştır. Var oluş mücadelemizin sonucunda devlet sahibi olmamızda büyük katkı ve fedakarlıkları olan işçi ve emekçilerimize teşekkür ederim.

Daha çağdaş ve aydınlık yarınlara ulaşmak hedefi ile her zaman emekçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Bu anlamlı günde, başta tüm işçi kardeşlerimiz olmak üzere, emeğiyle hayatı var eden herkesin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlar; sağlık, huzur ve başarı dolu bir gelecek dilerim.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Tatar:Emekçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.