istanbul manzara

Daha da Güçlenerek UBP ile İleriye
165 okunma

Daha da Güçlenerek UBP ile İleriye

ABONE OL
13 Ekim 2021 18:05
Daha da Güçlenerek UBP ile İleriye
0

BEĞENDİM

ABONE OL

klaşık 10 aydır görev yapan UBP-DP-YDP hükümetinin istifasını yeni bir yolun başlangıcı olarak görmeliyiz. Milletvekili grubu olarak şu anda Başbakan Ersan Saner’in açıkladığı istifa kararını değerlendirirken şunu vurgulamak isterim:

Ulusal Birlik Partisi, KKTC’ye yön veren en köklü ve güçlü partidir. Dolayısıyla ülke istikrarı adına UBP’nin içerisinde olmayacağı hiçbir hükümet modeli mümkün değildir. Ve kurultaya gitmeye hazırlandığımız şu günlerde, özellikle geçen akşam gerçekleştirdiğimiz kuruluş yıldönümü resepsiyonu tek başına iktidara yürüyeceğimizin de bir göstergesidir.

Ulusal Birlik Partisi, KKTC’nin insanına sahip çıkan, tabanıyla bugüne kadar dimdik ayakta duran, bir siyasi partidir. KKTC’yi bundan sonraki süreçlerde, daha da iyi bir yapıyı kavuşturma adına, UBP’de görev yapmaya ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz.

Önümüzdeki kurultaydan, partimizin daha da güçlenerek ve köklenerek büyüyeceğine olan inancım da tamdır. UBP, tabandan aldığı güç ve kudretle, önce kurultayını gerçekleştirecek ve yeni başkanıyla birlikte emin adımlarla tek başına iktidara yürüyecektir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0