istanbul manzara

Deniz kenarında ölü olarak bulundu
293 okunma

Deniz kenarında ölü olarak bulundu

ABONE OL
3 Ekim 2016 08:30
Deniz kenarında ölü olarak bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazimağusa’da 66 yaşındaki Hayrettin Rıfatoğlu, deniz kenarında ölü olarak bulundu. Hayrettin Rıfatoğlu’nun ölü olarak bulunduğu yerde oltası ve meyveleri tespit edildi. Kesin ölüm nedeni bugün yapılacak otopsi sonrası öğrenilecek.

 

Gazimağusa kazasına bağlı Yeniboğaziçi bölgesinde dün öğleden sonra Silver Beach Plajı ve Bedi’s Plajı arasındaki sahil şeridinde, Akdoğanlı 66 yaşındaki Hayrettin Rıfatoğlu ölü olarak bulundu.

Rıfatoğlu, “Ali Baba Otel” olarak bilinen küçük kulübenin olduğu yerin karşında sahilde dün saat 17.30 sıralarında fark edildi.

Bölgede yürüyüş yapan vatandaşlar tarafından bulunan talihsiz adamın, ilk belirlemelere göre kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği üzerinde duruluyor.

Gazimağusa Devlet Hastanesi’nden gelen ambulansla ‘son bir umut’ acil servise kaldırılan Hayrettin Rıfatoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi.

Rıfatoğlu’nun ölü olarak bulunduğu yerde oltası ve meyveleri tespit edilirken, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için bugün, Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde otopsisinin yapılacağı öğrenildi.

Elektrikçilik yaptığı ve bir süre önce emekli olduğu öğrenilen Rıfatoğlu, evli ve 2 evlat sahibiydi. Hayrettin Rıfatoğlu’ nun ölümü bölgede büyük üzüntü yarattı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0