1. Haberler
  2. Denize Dolgu Yapan Şirket Polis Tarafından Durduruldu

Denize Dolgu Yapan Şirket Polis Tarafından Durduruldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenierenköy’deki eski limanın bulunduğu yerde denize dolgu yapan şirketin çalışması, İskele Kaymakamlığı’nı ve Yenierenköy Belediyesi’ni harekete geçirdi.

Ayşe BULUT

Yenierenköy’ün kuzeyinde bulunan eski limanda denize dolgu yapılması polisi, İskele Kaymakamlığı’nı ve Yenierenköy Belediyesi’ni harekete geçirdi.

“Denize dolgu yapılmasının yasak olduğu” gerekçesiyle şirketin çalışması durduruldu.

Maliye Bakanlığı, Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi Müdürlüğü tarafından Özkom Ltd’ye 2009’dan 2049 yılına kadar kiralanan söz konusu bölgede, bir süredir inşaat ve tadilat çalışması yapılıyordu.

Söz konusu şirketin denize dolgu yaptığını gören bölge halkı, duruma tepki göstererek, ilgili yerlere şikayette bulundu.

Bunun üzerine Yenierenköy Belediyesi ve İskele Kaymakamlığı yetkilileri, duruma müdahale ederek olay yerine polisle gitti.

İskele Kaymakamı Kemal Yılmaz, denize dolgu yapılamayacağını belirtti. Yenierenköy Belediye Başkan Vekili Mehmet Kadı da, olay yerine giderek incelemelerde bulunduğunu söyledi.

Mehmet Kadı, ilgili şirketin izinleri olduğunu, bugün belediyeye bu izinlerle ilgili belgeleri getireceğini kaydetti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Denize Dolgu Yapan Şirket Polis Tarafından Durduruldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.