istanbul manzara

DP Özgürgün’e Sahip Çıktı
193 okunma

DP Özgürgün’e Sahip Çıktı

ABONE OL
8 Ocak 2020 11:46
DP Özgürgün’e Sahip Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dokunulmazlığı kaldırılan Ulusal Birlik Partisi eski Genel Başkanı, Milletvekili Hüseyin Özgürgün’ün dokunulmazlığının kaldırılması kararının iptali için Demokrat Parti çalışma başlattı.
Genel Başkanlığı döneminde adı yolsuzluklara karışan ve UBP- HP hükümetinin ilk icraatı olarak dokunulmazlığı kaldırılan UBP eski Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün’ün, tekrar dokunulmazlık zırhına bürünmesi için Demokrat Partinin girişimde bulunduğu iddia edildi.

Gazetemize ulaşan kaynaklar Demokrat Partinin  Anayasa Mahkemesine başvurarak, dokunulmazlık hakkının tekrar geri verilmesi için adım attığını ileri sürerken, ara emri alınması durumunda Hüseyin Özgürgün’ün tekrar dokunulmazlık sahibi olabileceği konuşuluyor.

Bu arada Hüseyin Özgürgün’ün yaklaşık iki aydır KKTC dışında yaşadığı bilinirken, Demokrat Partinin neden böyle bir girişimde bulunduğu da merak ediliyor. UBP’li kurmayların Meclis Genel Kurulunda “dokunulmazlığı kaldırılsın” diye el kaldırdığı bir ortamda, DP’nin Özgürgün’e sahip çıkması merak ediliyor.

Bununla birlikte Özgürgün’ün ülkeye ne zaman geleceği veya gelip gelmeyeceği merak edilirken, “tekrar dokunulmaz olursa mı adaya dönecek?” soruları da gündemde konuşulmaya başladı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0