1. Haberler
  2. KIBRIS
  3. Erk: CTP’nin Cumhurbaşkanı adayı Erhürman olmalıdır!

Erk: CTP’nin Cumhurbaşkanı adayı Erhürman olmalıdır!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Eski Genel Sekreteri Kutlay Erk, dün Diyalog TV’de katıldığı Odak Noktası programında önemli açıklamalarda bulundu. Partisi CTP’nin de ortağı olduğu dörtlü koalisyon hükümetini eleştiren Erk, hükümetin ekonomik krizle mücade edebilmek adına aldığı kararları hayata geçiremediğini savundu.

Kabinede görev alan hükümet üyeleri arasında Başbakan Tufan Erhürman’ı başarılı bulduğunu belirten Erk, başarısız olarak değerlendirdiği bakanları eleştirdi. CTP’nin cumhurbaşkanı adayının genel başkanın olması gerektiğini ifade eden Erk, bu makam için de Erhürman’ı işaret etti.

“Cumhurbaşkanlığı adaylığı için partide her zaman genel eğilim, genel başkandan yana olmuştur. Gelecek seçimde umarım parti teammüllerinde devam eder, başkanını aday gösterir. Başka bir aday olur mu? Öyle tahmin ediyorum Sayın Talat aday olmak istediği gösteren mesajlar veriyor. Talat bir seçimi kaybetti 2015’teki ikinci seçime girseydi kazanır mıydı şüpheliydi. Elimizdeki veriler kazanamayacağını gösteriyordu. Yeniden aday olursa güçlü bir aday olur mu emin değilim.”

Ayrıntılar DİYALOG Gazetesi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erk: CTP’nin Cumhurbaşkanı adayı Erhürman olmalıdır!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.