1. Haberler
  2. Gündem
  3. Eski Gazimağusa anayolu kavşağından, Kaskon Beton Santraline kadar olan kısım trafiğe kapatılıyor

Eski Gazimağusa anayolu kavşağından, Kaskon Beton Santraline kadar olan kısım trafiğe kapatılıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski Gazimağusa ana yolu kavşağından, Kaskon Beton Santraline kadar olan kısmın yol yapım çalışmaları nedeniyle yarından itibaren ikinci bir duyuruya kadar trafiğe kapatılacağı açıklandı.

Karayolları Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Karayolları Dairesi ile Gazimağusa Belediyesi ve Beyarmudu Belediyesi işbirliği kapsamında yapılacak olan Güvercinlik Kavşağı – Eski Gazimağusa anayolu arası yol güzergâhında yol yapım çalışmaları yarın başlayacak.

Bu güzergahı kullanacak sürücülerin can ve mal güvenliği açısından dikkatli seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eski Gazimağusa anayolu kavşağından, Kaskon Beton Santraline kadar olan kısım trafiğe kapatılıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin