istanbul manzara

Eski sevgilisi ve iki arkadaşını öldürmekle tehdit etti
161 okunma

Eski sevgilisi ve iki arkadaşını öldürmekle tehdit etti

ABONE OL
8 Mart 2019 10:42
Eski sevgilisi ve iki arkadaşını öldürmekle tehdit etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

[responsivevoice voice=”Turkish Female” buttontext=”sesli dinle”]

Enes Görkem Acıel isimli “turist” eski sevgilisi ve iki arkadaşını öldürmekle tehdit edince tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı. Acıel’in savunması ise dikkat çekti:

KKTC’ye turist vizesiyle giriş yapan Enes Görkem Acıel, eski kız arkadaşı ve çevresindeki iki kişiyi öldürmekle tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Mahkemede olayla ilgili ifade veren polis memuru Cemile Özfadıl, zanlı Enes Görkem Acıel’in, 25 Şubat 2019 tarihinde Lefkoşa’da meydana gelen şiddet tehdidi suçundan tutuklandığını kaydetti.

Özfadıl, zanlının, 25 Şubat 2019 tarihinde Lefkoşa’da eski kız arkadaşını, başka bir erkek ile görüştüğü gerekçesi ile sosyal medya üzerinden telefonuna “Aynı şeyi tekrarlarsan en az 3 ceset olur ,orada seni görmeyeceğim” diye yazılı bir mesaj göndererek şiddet tehdidinde bulunduğunu anlattı.

Zanlının 6 Mart tarihinde Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nden temin edilen emir ile tutuklandığını belirten Özfadıl, zanlının suçu işlediğini kabul ettiğini söyledi. Özfadıl, zanlının TC uyruklu olup, KKTC’de 90 günlük Turist vizesi ile bulunduğunu belirterek, davalarında hazır bulunması için uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Sinirinden tehdit etmiş

Mahkemede söz alan zanlı, “10 Şubat’ta doğum günümü kutlamak için gelmiştim. Barışmak istedim, barışmadı. Sonra kendisi aradı. Geceyi birlikte geçirdik. İki gün sonra sonra gözümün önünde siyah filmleri olan bir arabaya bindi. Başka biriyle gitmesine sinirlendim. Sinirle söyledim” dedi.

Yargıç Cenkay İnan, zanlının 11 günü aşmamak üzere cezaevine gönderilmesine emir verdi.

[/responsivevoice]

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0