istanbul manzara

Gençlere Özel Proje…
114 okunma

Gençlere Özel Proje…

ABONE OL
15 Ocak 2022 12:40
Gençlere Özel Proje…
0

BEĞENDİM

ABONE OL



 

DP’den yapılan açıklamaya göre, Ataoğlu, bazı milletvekili adayları ile birlikte Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği’ni ziyaret etti.

Ataoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada inşaat müteahhitlerinin ülke için önemine vurgu yaparak, ülkenin önde gelen sektörleri arasında yer aldığını söyledi.

“Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği ile geçtiğimiz süre içinde birçok çalışmamız oldu” diyen Ataoğlu, 2016 yılında başlatılan imar planı ve emirnamelerin ülkemizin gelişmesine büyük katkıları olduğunu, bu çalışmalarda katkısı olan herkese teşekkürlerini sundu.

Gençlerin kendi köylerinden göç etmemesi için kira öder gibi ev sahibi olmasını istediklerini ifade eden Ataoğlu, İnşaat Müteahhitleri Birliği ile böyle bir çalışmalarının olduğunu, maliyetin yüzde 40 altında bu fırsatı gençlere sağlayacaklarını belirtti.

Maliyetlerin aşırı yükseldiği bu dönemde arazinin devlet tarafından verilerek, İnşaat Müteahhitleri’nin de düşük kâr marjı ile projenin hayata geçirileceğini anlatan Ataoğlu, ülke gençleri için bunun büyük önem arz ettiğini vurguladı.



En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0