istanbul manzara

Google Pixel 7 serisinin satış tarihi ortaya çıktı!
114 okunma

Google Pixel 7 serisinin satış tarihi ortaya çıktı!

ABONE OL
17 Ağustos 2022 00:16
Google Pixel 7 serisinin satış tarihi ortaya çıktı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Google, mayıs ayında düzenlediği I/O etkinliğinde yeni Pixel 7 serisini tanıttı. Burada cihazın tasarımsal özellikleri gösterilmiş olsa da teknik verileri paylaşılmadı. Fakat zaman içerisinde bazı sızıntılar beklenen yenilikleri doğruladı. Bugün ise satışa ne zaman sunulacağı ortaya çıktı.

Google Pixel 7 serisi ne zaman satışa çıkacak?

Google, I/O etkinliğinde Pixel 7 satış tarihi için bahar aylarına göz kırptı. Geçtiğimiz yıl Pixel 6 ve 6 Pro’nun çıkış tarihini bilen Jon Prosser bu sefer kullanıcılara Ekim ayını işaret etti. Yeni çıkması planlanan Pixel 7 ailesi iki modelden oluşuyor. Prosser, Pixel 7 ve 7 Pro olarak adlandırılan bu cihazların ön satış tarihinin 6 Ekim olacağını söyledi. 13 Ekim’de ise teslimatlar başlayacak.

Pixel 7 özellikleri nasıl olacak?

Geçtiğimiz aylarda yeni modelin tasarımını duyuran Google teknik detaylar için herhangi bir bilgi paylaşmadı. Fakat sızıntılara göre Pixel 7, Tensor 2 işlemcisinden güç alacak. Cihazın 6.4 inç boyutundaki ekranı 1080×2400 çözünürlük ve 90 Hz yenileme hızı sunuyor. Aynı zamanda 8 GB RAM ve 128 GB depolamaya sahip olacak.


Google Pixel 7 ve Pixel 7 Pro detayları sızdırıldı!

Google Pixel 7 ve Pixel 7 Pro detayları sızdırıldı!

9to5Google’ın ortaya çıkardığı bilgilere göre Google Pixel 7 ve Pixel 7 Pro akıllı telefonlarının bazı detayları açıklığa kavuştu.

Ayrıca 5G teknolojisine sahip olan model, hızlı şarj destekli 4.500 mAh bataryayla birlikte gelecek. Ek olarak Type-C girişi bulunacak. Pixel 7’nin arka tarafında 50 Megapiksel, önünde ise 16 Megapiksel kamera bulunacak.

Google Pixel 7

Bunlara ek olarak Pixel 7 ön tarafta kamera için Samsung 3J1 sensörünü kullanılacak. Arka tarafta ise Sony IMX381 ultra geniş açı sensörü yer alacak. Bununla beraber yeni çıkacak modeller Android 13 ile piyasaya sunulacak.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0