1. Haberler
  2. Gültekin: Bu ülkede neyim varsa satıp gideceğim

Gültekin: Bu ülkede neyim varsa satıp gideceğim

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

[responsivevoice voice=”Turkish Female” buttontext=”sesli dinle”]

İş kazasında ölen işçiyle ilgili tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan işadamı Ömer Gültekin konuştu:

Gönyeli’deki iş kazasıyla ilgili tutuksuz yargılanmak üzere kefaletle serbest bırakılan işadamı Ömer Gültekin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kendisinin suçlanmasının adaletsizlik olduğunu söyleyen Gültekin, “Neyim varsa satıp, adadan ayrılacağım” dedi.

Saray Otel ve Liman Otel Casino’nun sahibi olan, Gönyeli’de üçüncü oteli yaptıran Bafra’da 100 milyon dolarlık dördüncü otelin planını yapan işadamı Ömer Gültekin, yılda devlete yılda 15 milyon TL vergi ödüyor.

Star Kıbrıs’a yaptığı açıklamada kazadan dolayı son derece üzgün olduğunu ifade eden Gültekin, “Bir kardeşimizi böyle elim bir olayda kaybetmenin acısı sonsuzdur dedi. Buna karşın yaşanan olayda gidenin can olduğunu geri getirilemeyeceği de ortadadır. Ben kendime düşen sorumlulukları yerine getirdim. Güvenlik önlemi için gerekli tüm tedbirlerin alınmıştı. Hayatını kaybeden çalışan, iki kez kemerini takması yönünde yanındaki iş arkadaşı tarafından da uyarılmış” diye konuştu.

Gültekin açıklamasında çok üzgün olduğunu yineleyerek yetkililerin konuya yaklaşım şekli nedeniyle aldığı kararın arkasında olduğunu ve mal varlığını satıp ülkeden ayrılacağını belirtti. Gültekin bu konuda ilk adımı da dün attı. Bazı varlıklarının satışı için düğmeye bastı.


[/responsivevoice]

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gültekin: Bu ülkede neyim varsa satıp gideceğim

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.