1. Haberler
  2. Gündem
  3. Güney Kıbrıs’ta 1 Mart İtibariyle Bazı Kısıtlamalarda Gevşemeye Gidiliyor

Güney Kıbrıs’ta 1 Mart İtibariyle Bazı Kısıtlamalarda Gevşemeye Gidiliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güney Kıbrıs’ta Koronavirüsle mücadele kapsamında uygulamaya konulan kısıtlamalardan bazıları 1 Mart Pazartesi tarihinden itibaren kaldırıldı.

Rum haber kaynakları, Rum Sağlık Bakanı Konstantinos Yoannu’nun bugün düzenlediği basın toplantısında, Koronavirüsle mücadele çerçevesinde uygulanan bazı kısıtlamaların, eğitim, kültürel faaliyetler ve kişilerin psikolojik yorgunluklarını rahatlatmaya yoğunlaşan kısımlarında bir dizi gevşemeye gidildiğini duyurduğunu yazdılar.

Habere göre, Rum Sağlık Bakanı Yoannu düzenlediği basın açıklamasında, 1 Mart Pazartesi tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde, lise birinci ve ikinci sınıfların yüz yüze eğitim görmeye başlayacaklarını, öğretmen-öğrenci şeklinde baş başa olacak özel derslerin yapılabileceğini, sanat galerilerinin, spor salonlarının, dans okullarının ve diğer kapalı spor salonlarının, belirlenen kriterlere uyulması kaydıyla hizmet verebileceklerini ifade etti.

Yoannu ayrıca, kişilerin doğa yürüyüşü yapmalarına uygulanan kısıtlamanın da kaldırıldığını belirtirken, 8 Mart itibarıyla ortaokulların, 16 Mart itibarıyla ise restoran, kafe vb yerlerin açılmasının öngörüldüğünü de duyurdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Güney Kıbrıs’ta 1 Mart İtibariyle Bazı Kısıtlamalarda Gevşemeye Gidiliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.