istanbul manzara

International Top Model of Cyprus Gökçe Eygi’ye İki Ödül!
405 okunma

International Top Model of Cyprus Gökçe Eygi’ye İki Ödül!

ABONE OL
24 Ekim 2016 22:25
International Top Model of Cyprus Gökçe Eygi’ye İki Ödül!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

International Top Model of Cyprus yarışmasının finali geçtiğimiz akşam gerçekleşti.

H&V Ajans Direktörü Hayriye Vurdu’nun organize ettiği  “International Top Model of Cyprus”a 18 ülkeden modeller katıldı.

Lord’s Palace Hotel’de düzenlenen yarışmada Türkiye adına yarışan Gökçe Eygi birinciliği, Romanya adına yarışan Denisa Hodişan ikinciliği ve Litvanya adına yarışan Vaida Azuolaityte üçüncülüğü elde etti.

İsveç adına yarışan Frida Fornander Lord’s Palace güzeli, Türkiye adında yarışan Gökçe Eygi NorthernLand Güzeli, İngiltere’den yarışan Jodi Breytonbach ise Turizm Güzeli seçildi.

Gecenin sunuculuğunu, Burç Tunçer ile model ve sunucu Hande Aras yaparken, koreograf Yusuf Azuz, Genel Koordinatörlük görevini ise eski manken Aylin Arasıl üstlendi.

Geceye birbirinden güzel şarkılarıyla Buray ve Elif Kaya ile muhteşem dans şovlarıyla Bahar Hacımehmet renk kattı.

Yarışmacılar Elif Gedikoğlu ve Muammer Ketenci’nin özel kreasyonlarını sergiledi. Gecenin sonunda Lord’s Palace Hotel, NorthernLand, Rock Island ve yan sponsorlara teşekkür plaketleri takdim edildi.

Nuri Alço jüriyi terk etti

Yarışmanın jürisinde ise Lord’s Palace Hotel Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Aydoğan, NorthernLand Yönetim Kurulu Başkanı Koral Bozkur, ünlü modacı Muammer Ketenci, ünlü modacı Elif Gedikoğlu, Magictouch Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Özbekoğlu, Kıbrıslı ünlü şarkıcı Buray, genç şarkıcı Elif Kaya, Yeşilçam’ın efsane ismi Nuri Alço’nun da aralarında bulunduğu 20 kişi yer aldı.

Yarışmanın başlamasına dakikalar kala ünlü sanatçı Nuri Alço yerini beğenmediği için jüri koltuğundan ayrıldı ve salonu terk etti.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0