1. Haberler
  2. KÜLTÜR SANAT
  3. İstanbul Uluslararası Spor Filmleri Festivali 7 Mayıs’ta başlayacak

İstanbul Uluslararası Spor Filmleri Festivali 7 Mayıs’ta başlayacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Organizasyon komitesince yapılan açıklamaya göre, belgesel sinemacı Gökçe Kaan Demirkıran’ın direktörlüğünü üstlendiği festivalle Türkiye’de artan spor temalı film üretimini teşvik etmek ve bu alanda çalışan oyuncu, yapımcı ve yönetmenleri bir araya getirmek hedefleniyor.

Kurmaca kısa film, belgesel ve uzun metraj filmlerden oluşan festival seçkisinde, 21 ülkeden 60 film sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

Gösterimler, Beyoğlu’nda Atlas 1948 Sineması ve Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Yeşilçam Sineması’nda yapılacak. Ayrıca 22 Mayıs’ta Kadıköy Sineması’nda üç klasik spor filmiyle sabaha kadar sürecek gece gösterimi düzenlenecek.

KAPANIŞ TÖRENİ TAÇSIZ KRAL İLE OLACAK

Atlas 1948 Sineması’nda her akşam özel gösterimlerde “Samia”, “Dar Alanda Kısa Paslaşmalar” ve “Gol Kralı” filmleri izlenebilecek.

Festivalin kapanış töreninin ardından “Taçsız Kral” seyirciyle buluşacak.

ensonhaber icon

Ergül Tosun
Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İstanbul Uluslararası Spor Filmleri Festivali 7 Mayıs’ta başlayacak
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin