istanbul manzara

Kaderin Böylesi Trafikten Yakalandılar ama Hırsızlıktan Tutuklandılar
214 okunma

Kaderin Böylesi Trafikten Yakalandılar ama Hırsızlıktan Tutuklandılar

ABONE OL
8 Kasım 2016 08:44
Kaderin Böylesi Trafikten Yakalandılar ama Hırsızlıktan Tutuklandılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ülke tecavüz suçundan karakola götürülen Tarık Girgin’in, çaldığı silahları Necdet Sözeri’ye verdiği ortaya çıktı.

Gazimağusa’da önceki gün mülke tecavüz suçlaması ile karakola götürülen Tarık Girgin’in Yeniboğaziçi’nde bir evden 1 adet hava tüfeği ile 1 adet hava tabancısı çaldığı ortaya çıktı.

Tarık Girgin’in konu silahları verdiği söylediği Necdet Sözeri de tespit edilerek tutuklandı.

Zanlılar dün tutukluluk talebi ile mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemeye meseleyi aktaran adli şubede görevli polis memuru Gökhan Yıldırım zanlı 1 Tarık Girgin’in 2016 yılı Ağustos ayı içeriinde işlemiş oldıuğu mülke tecavüz suçu ile ilgili Gazimağusa polis müdürlüğünde bulunduğu esnada 4 ile 5 Kasım 2016 tarihleri arasında Yeniboğaziçi’nde meydana gelen ev açma ve sirkat meselesinde sirkat edilen, hava tüfeği ile hava tabancasının tasarrufunda olduğu bilgisini aldıklarını ve zanlının evinde arama gerçekleştirdiklerini söyledi.

Votkayı da emare olarak aldılar…

Zanlının evinde yapılan arama sonucunda balkon ve merdiven ayakları altında 15 adet hava tüfeği mermisi ele geçirdiklerini anlatan Yıldırı, yine aynı aramalar sonucunda evde bulunan bir adet votkanın, zanlının cüzdanında bulunan 150 sterlin nakit paranın ve 598 TL’lik alışveriş fişinin emare olarak alındığını söyledi.

Yıldırım, zanlının kendilerine aramakta olan hava tüfeği ile hava tabancasını ismni bilmediği birinden aldığını zanlı 2 Necdet Sözeri’ye verdiğini söyledi.

Bunun üzerine zanlı 2 Necdet Sözeri’nin arama gerçekleştirdiklerini ancak kanunsuz herhangi birşey bulmadıklarını anlatan Yıldırım Sözeri’nin tespit edilmesinin ardından silahların kız kardeşine ait olan ancak şuanda boş durumda olan eve götürdüğünü söyleyerek silahları kendilerine tesli ettiğini aktardı.

2 kişi aranıyor…

Mesele ile ilgili aranmakta olduğunu ve mesele ile ilgili 2 kişiyi aradıklarını belirten Yıldırım, soruşturma maksatlı zanlıların 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlediren yrgıç Hazal Hacımulla soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0