istanbul manzara

Bu Kadınlara, Kim Sahip Çıkacak?
386 okunma

Bu Kadınlara, Kim Sahip Çıkacak?

ABONE OL
16 Kasım 2016 22:02
Bu Kadınlara, Kim Sahip Çıkacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fuhuş yaptırıldıkları kişi tarafından dayakla hastanelik edilen kadınlara polisin sahip çıkmadığı iddia edildi!

Kervansaray’da bir apartmanda 3 Faslı kadının M.İ tarafından erkeklere pazarlandığı, bu kişinin çoğu zaman bu kadınları darp ettiği ve polisin bu darp olayında sessiz kaldığı iddia edildi.

Kervansaray’da bulunan bir apartmanda 3 Faslı kadının M.İ tarafından erkeklere pazarlandığı, kadınları pazarlayan bu kişinin aynı zamanda darp ettiği ve polisin bu darp olayında sessiz kaldığı iddia edildi. Haberal Kıbrıslı gazetesine açıklamada bulunan görgü tanığı, kadınların sürekli dayak yemelerinden ötürü huzurlarının kaçtığını, kendilerinin de defalarca kez polise başvurarak, bu kişiyi şikayet ettiklerini belirtti.

Ailelerin yaşadığı bir apartmanda fuhuş yaptırılmasının yanı sıra, kadınların dram yaşadığını ifade eden görgü tanığı, geceleri çığlık sesine uyandıklarını, kadınların ağzı burnu kan içinde merdivenlerden kaçmaya çalıştıklarını söyledi. Önceki gece yine aynı olayın yaşandığını belirten görgü tanığı, şu açıklamalarda bulundu:

“Faslı kadınlardan birisi kanlar içindeydi, diğerinin durumu daha iyiydi. Kanlar içinde olanı ne doktora götürdüler, ne karakola. Eli yüzü düzgün olanı götürdüler. Şikayetçi değildir diye kadını tekrar evine bıraktılar. Diğer kadın ise komşular tarafından hastaneye götürüldü. Bu olaylar sürekli yaşanıyor.”

“Hep bugüne kadar bu işleri yaptı, hep kadın sattı”

Yaşanan durumun yüksek mercilere iletildiğini belirten görgü tanığı, “Yüksek mercilere ilettik. Biz hallederiz dedi ama maalesef adamın dokunulmazlığı var. Hep bugüne kadar bu işleri yaptı, hep kadın sattı. Ailelerin yaşadığı bir yerleşim yerinde gayri yasal kadın sattı. Defalarca polisi aradık. Bu adamı polis inanılmaz kayırıyor” iddiasında bulundu.

“Buradaki polise götürmeyin!”

Yabancı uyruklu kadınların davacı olduğunu fakat polisin hiçbir işlem yapmadığını belirten görgü tanığı, “Kadın kanlar içerisindeydi. Başının iki yanına dikiş atıldı, burnunun kırıldığı öğrenildi.

Adam kendisini 22 bin TL borçlandırmış. Borcu olduğundan dolayı bir şey yapamadığını söylüyor. Darp edilen kadın, daha önce de şikayette bulunmasına rağmen polisin hiçbir şey yapmadığından şikayetçi. ‘Bu adam beni dövdüğünde kaç kez söyledim ama polis beni dinlemiyor, başka polise götürün’ diyor” dedi.

“Evin içerisi kanlar içerisindeydi”

Görgü tanığı sözlerine şöyle devam etti:

“Kadın Türkçe konuşmasına rağmen yabancı olduğu için size tercüman getireceğiz diyorlar. Kadın zaten derdini anlatıyor, tercümana ihtiyaç olmadığı halde tercümanda ısrar ediyorlar. Kadın, ‘tercümanın söylediklerini aynen yazacak mısınız’ dedi çünkü tercümanın söylediklerinin zabıtlara aynen geçmeyeceğini düşünüyor. Polis, defalarca kez aranmasına rağmen gelmedi. Adam, herkesin gördüğü yerde aleni, çekinmeden dövüyor. Bu kadını hastaneye götüren yok. Evin içerisi, merdivenler kanlar içerisindeydi. Polis geldi, kapıyı kapattı gitti.”

“Polis isen görevini yap”

Yetkililerin konuyu çözeceklerini söylediğini ifade eden görgü tanığı, polisin, kadının fotoğrafının çekilmesine de engel olduğunu savunarak, şunları söyledi: “Polis elini koyuyor ve çekmeyin diyor. Demek ki yapılanın yanlış olduğunu biliyorsun. Bu apartmanda yaşanan bu olaya yetkililer nasıl izin veriyor? Normalde kayıtsız gece kulüplerine ne işlem yapılıyorsa bu da kayıtsız bir durumdur. Biz nerede yaşıyoruz? Polis isen görevini yap! Kadın dövmek ne demektir. Kadınları merdivenlerin içerisinde döven bu adama neden bir şey yapılamıyor? Biz burada oturuyoruz. Adam kadını merdivenlerde dövdüğü için çocuklarımız korkudan merdivenden çıkamıyor, evde tek başına kalamıyor. Aile içinde yaşanan bu sorunun çözülmesi için kime gideceğimizi şaşırdık. Yetkililerden bu kez de sizin aracılığınızla yardım istiyoruz.”

Kaynak: Haberal Kıbrıslı Gazetesi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0