1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kanada’da Bulunan Ünlü Oyun Şirketinde Hareketli Saatler; İhbar Sahte Çıktı!

Kanada’da Bulunan Ünlü Oyun Şirketinde Hareketli Saatler; İhbar Sahte Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanadanın Montreal kentinde bulunan Ubisoft oyun şirketinin binasında çalışanların rehin alındığı iddia edildi. Polisin olay yerini güvenlik çemberine aldığı belirtildi. Ayrıca çok sayıda gözaltı olduğu bilgisi de aktarıldı. Polisin yaptığı son dakika açıklaması ise hem büyük şok hem de öfke yarattı.

Kanada’nın Montreal kentinde hareketli dakikalar yaşandı. Kentte faaliyet gösteren Ubisoft adlı ünlü oyun şirketinin binasında, çalışanların rehin alındığı duyuruldu. Montreal polisi, vatandaşlara bölgeden uzak durmaları konusunda uyarıda bulundu. İsmi açıklanmayan Ubisoft çalışanı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada binadan çıkabildiğini, durumunun iyi olduğunu söyledi.
Oyun şirketi personeli, yaptığı açıklamada, “Daha fazla bilgi vermiyorum çünkü polislerin bunu halletmesi gerekiyor. Çıktım ve iyiyim, şimdi sadece meslektaşlarımı düşünüyorum” dedi. Binada kalan çalışanların çatıya çıkarıldığı bildirildi. Kaç kişinin rehin alındığının henüz bilinmediği ifade edildi.
Yerel medyaya yansıyan haberlere göre olayın bir şaka olabileceği de bildirildi.

ONLARCA GÖZALTI VAR

Sosyal medyada birçok görgü tanığı tarafından polisin olayla ilgili onlarca kişiyi gözaltına aldığı bilgisi paylaşıldı.

CBC-Kanada televizyonu ise sıcak gelişmeyi, “St-Laurent Bulvarı üzerindeki Ubisoft binalarından birinde büyük bir operasyon sürüyor, polis herhangi bir yaralanma veya tehdit tespit edilmediğini açıkladı.” ifadeleri ile duyurdu.

Polis operasyonu ve gözaltıların 911’e yapılan bir ihbar sonucu başladığı, düzinelerce polisin Ubisoft binasını barikatlarla çevrelediği bilgisi paylaşılırken, olay yerinde birkaç polis kruvazörü ve ambulans bekletildiği kaydedildi.Montreal Belediye Başkanı Valérie Plante, Twitter adresindeki paylaşımında, polisle temas halinde olduklarını ve insanlardan Mile End bölgesinden uzak durmalarını istediğini söylerken olayın içeriğine dair detaya yer vermedi.
POLİS BASKINININ ‘SAHTE İHBAR’ SONUCU YAPILDIĞI AÇIKLANDI
Montreal’in Mile End bölgesinde bilgisayar oyunu üreticisi şirketin merkez binasında polis tarafından yapılan geniş çaplı operasyonun, 911 acil yardım hattına gelen sahte bir ihbar sonucu gerçekleştiği belirtildi.

Montreal polisi tarafından yapılan açıklamada, baskının ”sahte ihbar” üzerine yapıldığı doğrulandı.

Yaklaşık gece yarısı saatlerinde, St-Laurent Bulvarı’ndaki teknoloji şirketinin binası önünde çok sayıda polis memuru ağır silahlarla konuşlanmış, muhtemel yaralanmalar için olay yerine ambulanslar çağrılmıştı.

CBC-Kanada televizyonu sıcak gelişmeyi, ”St-Laurent Bulvarı üzerindeki Ubisoft binalarından birinde büyük bir operasyon sürüyor, polis herhangi bir yaralanma veya tehdit tespit edilmediğini açıkladı.” ifadeleriyle duyurmuştu.

Sosyal medyada, binanın çatısında endişe ile bekleyen çok sayıda kişinin polis tarafından gözaltına alındığını gösteren görüntüler yer almıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kanada’da Bulunan Ünlü Oyun Şirketinde Hareketli Saatler; İhbar Sahte Çıktı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.