istanbul manzara

Kıbrıs’ın Teknoloji Devinden Bir Şube de  Güzelyurt’a.!
524 okunma

Kıbrıs’ın Teknoloji Devinden Bir Şube de Güzelyurt’a.!

ABONE OL
14 Şubat 2017 11:08
Kıbrıs’ın Teknoloji Devinden Bir Şube de  Güzelyurt’a.!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TEKNOLOJİ PERAKENDECİLİĞİNİN LİDERİ TEKNOGOLD,

GÜZELYURT’TA AÇTIĞI 4. ŞUBESİYLE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR.

TEKNOGOLD 2017 yılı içerisinde mağaza yatırımlarını sürdürüyor. 11 Şubat C.tesi günü hizmete giren TEKNOGOLD Güzelyurt  mağazası, açılmasıyla birlikte Kıbrıs’taki mağaza sayısını dörde yükseltti.  TEKNOGOLD Güzelyurt  yerli ve yabancı binlerce markayı stoklarında bulundurarak teknoloji severleri memnun etmeyi hedefliyor.

Açılış konuşması yapan TEKNOGOLD Güzelyurt Müdürü Muharrem SAYGILI , “Günümüzde teknolojinin nimetlerinden hepimizin faydalandığı ayrıca her geçen gün yeni bir teknolojik ürünün piyasaya çıkdığı bir gerçek. Güzelyurt ilçesinde ODTÜ’den sonra açılan yeni Üniversite ve yeni üniversite açılması için çalışmalar yapıldığını bir dönem. Güzelyurt’a üniversitelere paralel olarak yeni açılan yurtlar ve açılacak yeni yurtlarla birlikte öğrenci potanseli de her geçen gün artmaktadır. Güzelyurt’un nüfüs olarak büyümesi yeni ihtiyaçları gündeme getirmektedir. Bu bağlamda Güzelyurt’un ihtiyacı olacağını olan TEKNOGOLD mağazasını açmaktan mutluluk duyuyoruz.” Diyerek sözlerine son verdi

Ardından konuşma yapan ASEL GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Atay Cafer ÜREL, teknolojinin hızlı bir şekilde geliştiğini ve buna paralel olarak da teknoloji marketlerin aynı şekilde hızla yaygınlaştığını belirterek TEKNOGOLD ailesinin yeni üyesi olan TEKNOGOLD Güzelyurt mağazasının açılmasından dolayı büyük heyecan duyduğunu söyledi.

Konuşma yapanlar arasında CTP milletvekili Muharrem SAYGILI, Armağan CANDAN ve Hüseyin ERÇAL, bağımsız milletvekili Menteş GÜNDÜZ ve UBP milletvekili Ersin TATAR’da vardı. Konuşmaları sırasında bölgeye yapılan yatırımı ve bununla birlikte sağlanan istihdamın önemini vurgulayarak tebriklerini sundular.

Konuşmaların ardından TEKNOGOLD GÜZELYURT mağazasının açılışı gerçekleşti.

KIBRIS’TA TEKNOLOJİ PERAKENDECİLİĞİNDE,  LİDERLİĞİ YAŞAMAK

TEKNOGOLD  İÇİN GURUR VERİCİ !

Televizyondan cep telefonuna, bilgisayardan küçük ev aletlerine, ev sinema sistemlerinden uydu alıcılara, oyun konsollarından kişisel bakım ürünlerine, birçok ürün grubunda, tüketicilerin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya ve günden güne büyümeye devam eden TEKNOGOLD, pazarda liderliği yaşamanın kendilerini gururlandırdığını belirtti.

TEKNOGOLD’DA HER GÜN KAMPANYA !

Her gün kampanya yapan TEKNOGOLD, müşterilerinin kampanyaları çok sevdiğini ve değişik ürün gruplarında, dönemsel, çok iddialı, rakipsiz kampanyalar düzenleyerek amaclarının onları mutlu etmek olduğunu belirtti. Müşterilerimizin güvenini kazanmak bizim için çok önemli. Hem kaliteli, hem de en uygun fiyatlı ürünleri müşterilerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşandığı belirtldi.

 

HEDEFLERİ HER ZAMAN %100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ SAĞLAMAK !

 

 

 

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0