istanbul manzara

Kısa Öykü Yarışması için  son başvuru tarihi 31 Mart
120 okunma

Kısa Öykü Yarışması için son başvuru tarihi 31 Mart

ABONE OL
7 Mart 2022 14:14
Kısa Öykü Yarışması için  son başvuru tarihi 31 Mart
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Milli Eğitim Bakanlığıile Telsim işbirliğinde düzenlenen, Ortaokullar ve Liseler Arası Kısa Öykü Yarışması’nınbaşvuruları için son aya girildi.

Son başvuru tarihi, 31 Mart 2022 olan yarışmanın ödül töreninin ise Mayıs 2022’de yapılması planlanıyor. Yarışmaya başvuracak öğrenciler, https://bit.ly/3K9hGnfinternet linkinden, Kısa Öykü Yarışması şartnamesi ve başvuru formuna ulaşabilecekler.

Yarışma, ülkemizin geleceği olan çocukların ve gençlerin; okuyan, yazan, sorgulayan, araştıran, düşünen bireyler olarak yetişmesine katkı koymak, onlara edebiyatı sevdirmek, geleceğin yazarlarına fırsat vermek ve onları teşvik etmek amacıyla, düzenlenleniyor.

Kısa Öykü Yarışması’nın bu yılki konusu ise“Kıbrıs Efsaneleri” olarak belirlendi. Gençlerden bu konuyla ilgili büyüklerinden dinledikleri veya kitaplardan araştırdıkları Kıbrıs’ta geçen efsanelerle ilgili hayal güçlerini de kullanarak kısa bir öykü yazmaları isteniyor.

Kısa Öykü Yarışması’nın konusu hakkında ayrıntılı bilgiler ise Osman Alkaş ile çekilmiş videoda yer alıyor. “Kıbrıs Efsaneleri” hakkındakısa öykü yazarkengençlere yardımcı olacak ipuçları içerenbu kısa filmiizlemek için https://bit.ly/3qmZvCzadresi ziyaret edilebiliyor.

BRT

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0