1. Haberler
  2. KKTC Alevi Kültür Merkezi pazar günü anma etkinliği düzenliyor

KKTC Alevi Kültür Merkezi pazar günü anma etkinliği düzenliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KKTC Alevi Kültür Merkezi, 1978 yılında Türkiye’nin Maraş şehrinde gerçekleşen ve tarihe “Maraş Katliamı” olarak geçen olayların 45. yıldönümünde yaşamını yitirenler için anma etkinliği düzenleyecek.

Alevi Kültür Merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, 24 Aralık Pazar günü saat 18:00’de Cihangir kavşağındaki Cemevi ve Kültür Kompleksinde gerçekleştirilecek anma etkinliğinde, konuşmalar, şiirler, türkü ve deyişlerin okunması yanında, Türkiye ve Avrupa’dan gelen panelistlerin de katılacağı bir panel yer alacak.

Panelistlerin, Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Aslan, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Başkanı Cuma Erçe, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Seher Şengünlü Yılmaz ve İngiltere Alevi Kültür Merkezi Başkanı İbrahim Has olacağı ve Maraş katliamını anma etkinliği vesilesiyle Kıbrıs’ta yaşayan Alevi toplumuyla bir arada olacakları kaydedildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KKTC Alevi Kültür Merkezi pazar günü anma etkinliği düzenliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.