1. Haberler
  2. KIBRIS
  3. KTAMS Başkanı Güven Bengihan “Özel Sektör Darbe Üstüne Darbe Yedi”

KTAMS Başkanı Güven Bengihan “Özel Sektör Darbe Üstüne Darbe Yedi”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamuda örgütlü 4 sendika özel sektör çalışanlarına destek vermek amacıyla bugün 2 saatlik genel grev yaptı.

Sendikalar 11:00’de Başbakanlık önünde basın açıklaması yaptı.

KTAMS Başkanı Güven Bengihan burada yaptığı açıklamada, birçok işyeri kapatılırken ve birçok vatandaş işsiz kalırken hükümetin hiçbir şey yapmadığını savundu.

Bin 500 TL’lik destekler ne oldu?

Hükümetin özel sektör çalışanlarına bin 500 TL destek ödemesi yapacağını açıkladığını hatırlatan Bengihan ülkenin 5’te birinin bu destek için başvurduğunu belirterek bu sayının özel sektördeki vahamiyeti ortaya koyduğunu belirtti. Bengihan devamla ‘ Mart başında ödenecek denen destekler ayın ortası oldu hala ödenmedi. Bu paralar nerede” diye sordu.

İnsanlar et alamıyor!

Pandemi sürecinde temel tüketim maddelerinde fahiş fiyat artışları olduğunu da sözlerine ekleyen Bengihan, ‘kuzu etinin kilosu 130 TL oldu. İnsanlar evine, çocuklarına et götüremiyor. Özel sektör çalışanlarının çoğu, kasapların önünden sadece geçip gidiyor. Hani, hükümet nasıl insanını düşünüyor? Neden bunlara müdahale etmiyor?’ diye sordu.

Özel sektör darbe üstüne darbe yedi

Begihan sözlerine şöyle devam etti:

“Özel sektör çalışanı zeytin-ekmeğe muhtaç bırakıldı. İnsanlar ilk olarak pandemiden darbe yedi. Ardından ekonomik kriz vurdu. İyice dağılan özel sektör çalışanına bir de kötü niyetli tüccar darbe vurdu en son darbeyi de tüm bunlara göz yuman ve kendi vatandaşını savunmayan hükümet vurdu.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KTAMS Başkanı Güven Bengihan “Özel Sektör Darbe Üstüne Darbe Yedi”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 28 Mart 2025, 20:54

    532931 512829Aw, this was a really good post. In thought I wish to put in writing like this furthermore – taking time and precise effort to make an outstanding article but what can I say I procrastinate alot and under no circumstances seem to get something done. 869195

  2. 681678 979816When I initially commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a remark is added I get four emails with the same comment. Is there any manner you possibly can take away me from that service? Thanks! 498703

Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.