1. Haberler
  2. Gündem
  3. KTEZO Genel Kurulu yapıldı. 50 kişilik Oda Meclisi ve 6 kişilik Denetleme Kurulu belirlendi.

KTEZO Genel Kurulu yapıldı. 50 kişilik Oda Meclisi ve 6 kişilik Denetleme Kurulu belirlendi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası 14. Olağan Genel Kurulu bugün yapıldı.

Genel Kurulda, 50 kişilik Oda Meclisi ve 6 kişilik Denetleme Kurulu belirlendi.

Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası 14. Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Mehmet Ali Ardıç açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Oda’dan yapılan açıklamaya göre, son 3 yılın önemli çalışmaları arasında deprem dayanışmasının olduğunu belirten Ardıç, Gazi Mağusa’da yeni çıraklık okulu açma ve kooperatifçiliğin yeniden ayağa kalkmasında odanın rolüne dikkat çekti.

Ardıç, önümüzdeki döneme ilişkin olarak da esnaf, zanaatkara ve üreticiye yeniden sokakta olacakları için hazır olmaları mesajını verdi.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay da Genel Kurulu selamladı.

Genel Koordinatör Hürrem Tulga da bir çok hedefi gerçekleştirdiklerini, yeni hedefleri olduğunu söyledi.

Genel Kurulda, 50 kişilik Oda Meclisi ve 6 kişilik Denetleme Kurulu belirlendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KTEZO Genel Kurulu yapıldı. 50 kişilik Oda Meclisi ve 6 kişilik Denetleme Kurulu belirlendi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.